Çözüldü Apple Watch Şarj ediyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Apple Watch'ta Manyetik Şarj Cihazı grafiği veya sol üst köşesinde kırmızı bir şimşek bulunan bir ekran görüntülendiğinde (bu ekranın görünmesi için yan düğmeye basmanız gerekebilir), saatin açılmak için yeterli pil şarjı olmadığı ve şarj edilmesi gerektiği anlamına gelir. Apple Watch'u yaklaşık 3 ila 4 saat şarjda bırakın, yeterli pil şarjı olduğunda saat açılacaktır.

Manyetik Şarj Cihazı grafiğinin ortasında kırmızı bir şimşek varsa veya sol üst köşedeki kırmızı şimşeğin etrafında bir daire varsa, Apple Watch o anda şarj oluyor demektir. Manyetik Şarj Cihazı grafiğinde kırmızı bir şimşek yoksa veya sol üst köşedeki kırmızı şimşeğin etrafında bir daire yoksa saat şarj olmuyor demektir.

Bir ekleme, Apple Watch yeni alındığında ve ilk defa şarja takıldığında bu ekranda uzun süre bekleyebilir. Genelde saatim bozuk mu ya da neden açılmıyor diye kullanıcılar endişeleniyor ama endişelenecek bir şey yok. Saatin şarjı tamamen 0 olduğu için bu durum yaşanıyor ve bir süre bekleyince açılacaktır merak etmeyin. Benim de başıma gelmişti ve ilk aldığımda korkmuştum ancak bekledikten sonra açıldı.

Tam da anlattığınız gibi ben de Apple Watch’umu ilk aldığımda bozuk sanmıştım Hatta bunun hakkında bir konu açmıştım, saatim açılınca çok mutlu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…