Apple Watch Silikon vs Geri dönüştürülmüş kordon

1589

Üstün
Makaleler
2
Cihaz
Apple Watch Series 9 Alüminyum 41 mm
Merhabalar, Apple Watch’ımı alırken çıtçıtlı kordon takması çok daha kolay olur diye almıştım, silikon kordon da güzelmiş gibi. Rahatlık olarak farklar nasıl? Banyo yaparken saat takmayı seven biriyim ıslanınca bendeki kordon çok rahatsız ediyor. Silikon kullanan varsa rahatlık anlamında nasıl?

Diğer silikon kordon:
41 mm Gece Yarısı Spor Kordon - S/M

Bu da fantezilerinizden biri herhalde. Ben ikisini de seviyorum, ancak cırtcırtlı olan daha rahat geliyor.
Bende bazen kolumda bir saat olduğunu çok rahatça hissettiriyor. Silikon kordon almak istiyorum da 2000 TL civarında olduğu için arada kaldım

Bende bazen kolumda bir saat olduğunu çok rahatça hissettiriyor. Silikon kordon almak istiyorum da 2000 TL civarında olduğu için arada kaldım

Zaten silikon kordon direk kutunun içinden çıkmıyor muydu? Series 8'de çıkıyor diye biliyorum.

Zaten silikon kordon direk kutunun içinden çıkmıyor muydu? Series 8'de çıkıyor diye biliyorum.
Series 9’da iki ayrı seçenek var hocam. İsterseniz geri dönüştürülmüş cırtcırtlı kordonu alıyorsunuz, ya da silikon. Ben cırtcırtlı almıştım.

Series 9'da iki ayrı seçenek var hocam. İsterseniz geri dönüştürülmüş cırtcırtlı kordonu alıyorsunuz, ya da silikon. Ben cırtcırtlı almıştım.

Dediğim gibi ikisini de kullanmış biri olarak ikisini de beğeniyorum, silikon kordon da güzel ve rahat. Zaten beğenmezseniz en kötü 2. el satarsınız.

Dediğim gibi ikisini de kullanmış biri olarak ikisini de beğeniyorum, silikon kordon da güzel ve rahat. Zaten beğenmezseniz en kötü 2. el satarsınız.
Aslında yan sanayi mıknatıslı paslanmaz Çelik kordon da aşırı dikkatimi çekiyor. Alırsam orijinal değil de yan sanayi alacağım. Arkadaşımın Watch 5’inde vardı hayran kaldım o kordona, orijinal olandı ama.

Kordon konusunda yan sanayi kordon kullanmak bence sorun teşkil etmez, istiyorsanız alın hocam.

İlk fotoğraftaki kesinlikle daha iyi.

Kordon konusunda yan sanayi kordon kullanmak bence sorun teşkil etmez, istiyorsanız alın hocam.
Silikon olsa orijinal alırım da çelik kordon çok sırıtmaz gibi. Silikonu yan sanayi almak hijyen ve rahatlık açısından çok sıkıntı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…