Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 19 Nisan 2024 #11 1589 dedi: Silikon olsa orijinal alırım da çelik kordon çok sırıtmaz gibi. Silikonu yan sanayi almak hijyen ve rahatlık açısından çok sıkıntı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok takıntılı ve zengin değilseniz ben deneyimlemiş biri olarak, o kadar fark yok.
1589 dedi: Silikon olsa orijinal alırım da çelik kordon çok sırıtmaz gibi. Silikonu yan sanayi almak hijyen ve rahatlık açısından çok sıkıntı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok takıntılı ve zengin değilseniz ben deneyimlemiş biri olarak, o kadar fark yok.
raidExodus Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 286 Beğeniler 314 Yer Kocaeli 19 Nisan 2024 #12 Silikon beni çok sinir ediyor, ortası yok çünkü. Ya çok bol ya da çok sıkı oluyor benim bileğimde. Ben çıtçıtlı kordonu tercih ederdim şansım olsa.
Silikon beni çok sinir ediyor, ortası yok çünkü. Ya çok bol ya da çok sıkı oluyor benim bileğimde. Ben çıtçıtlı kordonu tercih ederdim şansım olsa.