Apple Watch’ın sevmediğim özelliği

1589

Üstün
Makaleler
2
Cihaz
Apple Watch Series 9 41 mm
Merhabalar, öncelikle 15K’lık fiyatına rağmen Apple Watch’da bulunmayıp düşük fiyatlı akıllı bilekliklerde bile bulunan bir özellikten bahsedeceğim.
Saat gecenin herhangi bir saatinde uyursam uyuyayım uyku saatimi çok orantılı şekilde ölçse de, uyanış saatimi doğru ölçemiyor bazen. Problem sadece bu değil.
Diyelim ki sabahın herhangi bir saatinde uyanıp suyumu içtim ve geri yattım, saat bunu ölçmüyor. Xiaomi’nin Mi Band 4 ve 6’sını kullandım ve onlarda bile vardı bu özellik. Uyandıktan sonra yeniden yatıp uyumaya başlarsam onu da uyku süresine dahil ediyordu. Bu olay Apple Watch’da yok.

Uykumu ölçse ne olur ölçmese ne olur diye tüm sensörleri kapatıyorum ben. Uyu gitsin boş ver saatteki ölçümlere iki bakıp çıkıyoruz hiç uykumu düzenleyeyim demiyoruz değil mi?

Boş ver hocam o Mi Band teneke senin Watch 9 telefon mübarek, git saatten müzik falan aç boş ver uykuyu

Huawei band 8 de mevcut. Kaç defa ve hangi saatlerde kalktığınız gözüküyor. Ayrıca uyku dışı kestirmelerinizi de (nap) kaydediyor.

Mi Band teneke değil. İkisinin amaçları ve ortaya çıkış iddiaları farklı. Bu iki ürünü karşılaştırmak saçma olur.

Mi band teneke değil. İkisinin amaçları ve ortaya çıkış iddiaları farklı. Bu iki ürünü karşılaştırmak saçma olur.
Mi Band iyi de, Apple Watch'ın işlevselliği ile karşılaştırınca bir büyüsü kalmıyor sadece. Ama severim Mi Band.

Benim için önemli.

Huawei band 8 de mevcut. Kaç defa ve hangi saatlerde kalktığınız gözüküyor. Ayrıca uyku dışı kestirmelerinizi de (nap) kaydediyor.

Bir kere uyandıktan sonra sonrasını ölçmüyor Watch 9 maalesef. O bileklikte bu özelliğin bulunup Watch 9'da bulunmaması çok büyük bir eksi yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…