Makaleler
5
Appledan-Ogrencilere-Ozel-Egitim-Indirimi.webp

Apple, 25 Ağustos itibarıyla öğrencilere özel eğitim indirimlerinin başladığını duyurdu. Bu indirimler, Apple ve çeşitli perakende satış noktalarında sınırlı bir süre için geçerli olacak ve öğrencilere büyük fırsatlar sunacak. Özellikle MacBook Air M1, M2 ve M3 modellerindeki fiyat avantajları, öğrenciler için cazip bir fırsat sunuyor. Pozitif Teknoloji Eğitim İndirimi Yıl boyunca Pozitif Teknoloji sitesinde öğrencilere…

Devamını Oku: Apple’dan Öğrencilere Özel Eğitim İndirimi
Kaynak: Techolay

Öğrenci indirimi gerçekten müthiş bir imkan. Önceden MacBook alırsan yanında AirPods, iPad alırsan yanında Apple Pencil da veriyordu. Bu hediye kampanyaları da devam ediyor mu acaba?

Appledan-Ogrencilere-Ozel-Egitim-Indirimi.webp

Apple, 25 Ağustos itibarıyla öğrencilere özel eğitim indirimlerinin başladığını duyurdu. Bu indirimler, Apple ve çeşitli perakende satış noktalarında sınırlı bir süre için geçerli olacak ve öğrencilere büyük fırsatlar sunacak. Özellikle MacBook Air M1, M2 ve M3 modellerindeki fiyat avantajları, öğrenciler için cazip bir fırsat sunuyor. Pozitif Teknoloji Eğitim İndirimi Yıl boyunca Pozitif Teknoloji sitesinde öğrencilere…

Devamını Oku: Apple’dan Öğrencilere Özel Eğitim İndirimi
Kaynak: Techolay
M1'e 24K vermek mantıksız. İkinci elden 16K'ya zaten temizini bulursun.

M1'e 24K vermek mantıksız. İkinci elden 16K'ya zaten temizini bulursun.

Apple da ikinci ele mümkün mertebe yaklaşılmaz hocam. Garanti kapsamında sorun oluşabiliyor ve Apple şahsi ürünlerin korunmasında çok sert politikalar uyguluyor. Fakat bu şu anlama gelmez "sıfır olsun hayrolsun gidim kendime 24K verip M1 alim". Hayır, yine de vermezdim. Lakin mantıklı bir ürün olursa o zaman düşünürdüm sıfırını. İkinci elde de Macbook alacak olsaydım minimum 2017 Pro alırdım. 2016 pro çöp, 2015 iyi ama eski kasa. En mantıklı ikinci el eğer kendime alsaydım 2017 olurdu.

Bir de bazı satıcılar ise cihazı satıp Apple çalındığını bildiriyor ve cihazı kilitliyorlar.