Apple'ın iğrenç reklamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekiro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 713
  • Etiketler Etiketler
    apple
Burada sorun zaten reklamını yaptıkları özellik.

Aslında bak algı operasyonu da var. Bilinçaltında şu yöne itiyorlar. O kadar iyiyiz ki cihazlarımızı başkaları ile bile kıyaslamıyoruz, kendimizle kıyaslıyoruz. Hatta ortamda konuşan olursa iPhone 12 ile 15i karşılaştırmış diye gülünecek ve diğer markanın adı bile geçmeyecek. Yani bence orada sadece bir iPhone 12'den 15e yükseltin durumu yok. Bu benim düşüncem tabii.

Bu metini okuyunca aklıma; obez, gözlüklü, asosyal ucube, antipatik ve narsist Apple fanboyları geldi. Bence bunlar dışında hiç kimse böyle dusunmez.

Bu metini okuyunca aklıma; obez, gözlüklü, asosyal ucube, antipatik ve narsist Apple fanboyları geldi. Bence bunlar dışında hiç kimse böyle dusunmez.

Zaten biri düşünüyor demiyorum ki bilinçaltına sokuyor diyorum. Ayrıca söylediğin gibi biriyle hiç karşılaşmadım umarım gerçek değillerdir.

Ayrıca söylediğin gibi biriyle hiç karşılaşmadım umarım gerçek değillerdir.
Umarım karşılaşmazsınız. Çekilecek dert değil, her iki üç ayda bir ugrasir durur, odaya çeker sover çıkarım.

Geçen iftarı beklerken açtığımızın kanalın reklam kuşağı gelmişti, döndüler dolaştılar sırf bu reklamı oynattılar. Bir kez bitti birkaç reklam sonrasında yine "Don't you ever let me go" tabiri, o da bitti sonrasında bir kez daha. Sonu gerçekten güzel hani sloganı gayet mantıklı ama müziğin uzunluğu reklamın tüm akışını bozup kulak tırmalamaktan öteye geçmiyor bence.

@5432 bu çok yaratıcı 2 özellik ve telefonun boyutunu 0.15 mm attırdığımız için iPhone 15 20k daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…