Makaleler
5
Applein-Kan-Sekeri-Izleme-ile-Onemli-Kilometre-Taslarina-Ulastigi-Bildirildi.jpg

Apple, akıllı saatlerine EKG gibi hayat kurtarıcı sağlık özelliklerini eklemeyi başardı ancak sağlık odaklı özelliklerini genişletme çabaları henüz tam olarak sonuç vermedi. Teknoloji devi, bu alandaki çalışmalarına devam ediyor ve daha fazla yenilik getirmeyi hedefliyor. Son raporlar, Apple’ın yıllardır üzerinde çalıştığı kan şekeri takibi özelliğinde önemli ilerlemeler kaydettiğini bildiriyor. Ancak bu özelliğin yakında çıkacak olan…

Devamını Oku: Apple’ın Kan Şekeri Ölçme Konusunda İlerleme Kaydettiği Bildirildi
Kaynak: Techolay

Applein-Kan-Sekeri-Izleme-ile-Onemli-Kilometre-Taslarina-Ulastigi-Bildirildi.jpg

Apple, akıllı saatlerine EKG gibi hayat kurtarıcı sağlık özelliklerini eklemeyi başardı ancak sağlık odaklı özelliklerini genişletme çabaları henüz tam olarak sonuç vermedi. Teknoloji devi, bu alandaki çalışmalarına devam ediyor ve daha fazla yenilik getirmeyi hedefliyor. Son raporlar, Apple’ın yıllardır üzerinde çalıştığı kan şekeri takibi özelliğinde önemli ilerlemeler kaydettiğini bildiriyor. Ancak bu özelliğin yakında çıkacak olan…

Devamını Oku: Apple’ın Kan Şekeri Ölçme Konusunda İlerleme Kaydettiği Bildirildi
Kaynak: Techolay
İnşallah başarılı olur , zira eğer olursa birçok şeker hastası insanın hayatı kurtulmuş olur.

Özellik güzel ama fanboylara göre ilk defa icat edilmiş bir şey.
Güzel olan bir şeyi takdir etmeyi bilin. Bu konunun fanboylukla ne alakası var yahu? Kan şekerinden bahsediyoruz ve bunu özellik getirirken Ar-Ge’ye çok büyük önem veren Apple’ın getirmesinden bahsediyoruz. Kullanıcı için harika bir gelişme. Çok iyi olacağından eminim.

Apple yine şaşırtmıyor, ne kadar övgü gelirse gelsin hak ediyor teknolojinin en büyük devi Apple şirketidir.
Ağzına sağlık. Anlamıyorlar. Apple hakkında ne yazıp çizsem ya "Beğenmedim" ya da "Kahkaha" emojisi atıp geçiyorlar. Apple son yıllarda gerçekten Ar-Ge anlamında müthiş işlere imza attı. İşlemci verimliliğinden tut, yapay zekaya, oyun dünyasından tut, "kan şekeri ölçme" gibi sağlık özelliklerine...

Ağzına sağlık. Anlamıyorlar. Apple hakkında ne yazıp çizsem ya "Beğenmedim" ya da "Kahkaha" emojisi atıp geçiyorlar. Apple son yıllarda gerçekten Ar-Ge anlamında müthiş işlere imza attı. İşlemci verimliliğinden tut, yapay zekaya, oyun dünyasından tut, "kan şekeri ölçme" gibi sağlık özelliklerine...
Hocam valla paramla hava atmıyorum ama mesela Iphone kötü diyenlerin %90lık kısmı inanın alacak parası yok diye samsung alıyorlar sonra kendilerinde Samsung var diye Iphone kullananlara leş, rezil marka filan diyorlar, ben hayatımda bir kere Iphone ya da başka bir apple ürünü kullanıp kötüleyen görmedim.