Apple’ın Katlanabilir iPhone Modelini 2026’da Tanıtması Bekleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
Makaleler
5

Katlanabilir iPhone’un piyasaya sürülmesi hâlâ uzak bir ihtimal ve geçmişte yalnızca tahmini lansman tarihleriyle karşılaşıyorduk. Neyse ki, son raporlar Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’unu seri üretmek için tedarikçi seçme aşamasında olduğunu belirtiyor. Apple, hem yüksek kalite hem de büyük miktarlarda üretim sunabilecek adayları değerlendirecek. Cihazın 2026’nın ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor. Apple, Ekran Tercihini Samsung’tan Yana…

Devamını Oku: Apple’ın Katlanabilir iPhone Modelini 2026’da Tanıtması Bekleniyor
Kaynak: Techolay

Apple’dan hiçbir zaman beklemediğim bir hamleydi bu katlanabilir telefon hamlesi. Şaşırtıcı olacak. Piyasada nasıl karşılık bulacağını çok merak ediyorum. Umarım ekranda giderek artan menteşe izleri, katlama yerinde kararmalar ve bozulmalar görmeyiz Samsung cihazlarındaki gibi. Bu projenin bu kadar gecikmesindeki sebebin de bu sorunlar olmadan, en iyi haliyle bu cihazı çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…