Apranax Fort'un son kullanma tarihi 5 ayda geçmiş midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lully
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 581

Lully

Uzman
Diş ağırısı için Apranax Fort içeceğim fakat en son 5 ay önce almiştim, kutusunda son kullanma tarihi yazmıyor. Sizce içsem bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutuda nasıl son kullanma tarihi yazmaz yahu? İlacı ne zaman aldın hatırlıyor musun?

Tabletlerin son kullanma tarihi genelde üretimden 2 yıl sonradır. Saklama koşulları iyiyse 5 ayda tarihi geçmez. Şurupsa içmemeni tavsiye ederim. Son tüketim tarihi ve üretim tarihi dikkatlice baktığın halde yazmıyorsa da içmemeni tavsiye ederim çünkü mükemmel ülke şartlarında geçmiş tarih silinip ürün satıldığı bilindik bir gerçek.

Hocam kutusunda tarih yoksa sıkıntı çıkartır. Hangi ilaç kutusunun üzerinde son kullanma tarihi yazmaz yahu? Ben senin yerinde olsam hastaneye giderim ağrı kesici iğne olurum, Pazartesi günü de bir daha alırım aynı ilaçtan.

Kutunun arkasında yazıyormuş ama silinmiş biraz 2028'e kadar var hapın tarihi, arkadaşlar yine de sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…