Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ocak 2026 #1 Ara tatilde oynayacağım oyunlar listesi: Slay the Spire (Kart oyunları sevdiren o oyun.) Dead Cells (Biraz delirmek istemem normaldir.) Mount and Blade: Warband (Savaş oyunları konusunda çok bir alternatif yok.) Disco Elysium (Araya bir rol yapma sıkıştıralım.) Stardew Valley (Bir şans verilir bence.) Sizce nasıl olmuş? Eklememi istediğiniz bir oyun varsa tavsiyeniz yazabilirsiniz.
Ara tatilde oynayacağım oyunlar listesi: Slay the Spire (Kart oyunları sevdiren o oyun.) Dead Cells (Biraz delirmek istemem normaldir.) Mount and Blade: Warband (Savaş oyunları konusunda çok bir alternatif yok.) Disco Elysium (Araya bir rol yapma sıkıştıralım.) Stardew Valley (Bir şans verilir bence.) Sizce nasıl olmuş? Eklememi istediğiniz bir oyun varsa tavsiyeniz yazabilirsiniz.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 8 Ocak 2026 #2 Team Fortress 2. @talongod (Stardew Valley)
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ocak 2026 #3 kompetankedi dedi: Team Fortress 2. @talongod (Stardew Valley) Genişletmek için tıkla... Duymuştum onu ama tam olarak nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum.
kompetankedi dedi: Team Fortress 2. @talongod (Stardew Valley) Genişletmek için tıkla... Duymuştum onu ama tam olarak nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 976 Çözümler 2 Beğeniler 813 8 Ocak 2026 #4 kompetankedi dedi: Team Fortress 2. Genişletmek için tıkla... Hayır, yapmayın. Balatro öneririm.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 8 Ocak 2026 #5 D4C dedi: Hayır, yapmayın. Balatro öneririm. Genişletmek için tıkla... Team Fortress 2'den Balatro'ya nasıl geldik? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2026
D4C dedi: Hayır, yapmayın. Balatro öneririm. Genişletmek için tıkla... Team Fortress 2'den Balatro'ya nasıl geldik?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.046 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.630 8 Ocak 2026 #6 Stardew Valley'e başlayın artık.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ocak 2026 #7 talongod dedi: Stardew Valley'e başlayın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi çıldırttın en sonunda. Ama görüldüğü gibi oynayacaklarım arasında.
talongod dedi: Stardew Valley'e başlayın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi çıldırttın en sonunda. Ama görüldüğü gibi oynayacaklarım arasında.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.046 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.630 8 Ocak 2026 #8 Ömer_Yeter dedi: Hocam, sizi çıldırttın en sonunda. ama görüldüğü gibi oynayacaklarım arasında. Genişletmek için tıkla... Oynayacaklarınızın arasında değil, oynadıklarınızın arasında olsun.
Ömer_Yeter dedi: Hocam, sizi çıldırttın en sonunda. ama görüldüğü gibi oynayacaklarım arasında. Genişletmek için tıkla... Oynayacaklarınızın arasında değil, oynadıklarınızın arasında olsun.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ocak 2026 #9 talongod dedi: Oynayacaklarınızın arasında değil, oynadıklarınızın arasında olsun. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla siz, bu oyunla bir bağ kurdunuz.
talongod dedi: Oynayacaklarınızın arasında değil, oynadıklarınızın arasında olsun. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla siz, bu oyunla bir bağ kurdunuz.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 976 Çözümler 2 Beğeniler 813 8 Ocak 2026 #10 kompetankedi dedi: Team Fortress 2'den Balatro'ya nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... Alakaları yok zaten Balatro'yu oynasın diye önerdim .
kompetankedi dedi: Team Fortress 2'den Balatro'ya nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... Alakaları yok zaten Balatro'yu oynasın diye önerdim .