AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 3 Temmuz 2025 #1 Gerçek bir hikayedir. Adam kocaman toteme "Araba Fuarı!" yazmış. İçeri girdim neler var diye soruyorum, adam da diyor ki "Renault Kangoo, Kia, Dacia." Hayallerimle oynadın seni şerefsiz! Mercedes-AMG lazım, BMW M lazım, Audi RS lazım! Renault Kangoo ne lan!
Gerçek bir hikayedir. Adam kocaman toteme "Araba Fuarı!" yazmış. İçeri girdim neler var diye soruyorum, adam da diyor ki "Renault Kangoo, Kia, Dacia." Hayallerimle oynadın seni şerefsiz! Mercedes-AMG lazım, BMW M lazım, Audi RS lazım! Renault Kangoo ne lan!
Ella Freya Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.169 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.290 3 Temmuz 2025 #2 Kangoo 1.9 dCi motorun saydığın arabalardan daha hızlı olduğunu biliyorsundur umarım.
christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer İzmir 3 Temmuz 2025 #3 AMG GOAT dedi: Gerçek bir hikayedir. Adam kocaman toteme "Araba Fuarı!" yazmış. İçeri girdim neler var diye soruyorum, adam da diyor ki "Renault Kangoo, Kia, Dacia." Hayallerimle oynadın seni şerefsiz! Mercedes-AMG lazım, BMW M lazım, Audi RS lazım! Renault Kangoo ne lan! Genişletmek için tıkla...
AMG GOAT dedi: Gerçek bir hikayedir. Adam kocaman toteme "Araba Fuarı!" yazmış. İçeri girdim neler var diye soruyorum, adam da diyor ki "Renault Kangoo, Kia, Dacia." Hayallerimle oynadın seni şerefsiz! Mercedes-AMG lazım, BMW M lazım, Audi RS lazım! Renault Kangoo ne lan! Genişletmek için tıkla...
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 3 Temmuz 2025 #4 Ella Freya dedi: Kangoo 1.9 dCi motorun saydığın arabalardan daha hızlı olduğunu biliyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... Kışın yarım saat motoru beklesek de mazot deposunu doldurmak için kredi çeksek de razıydık güzel arabaydı
Ella Freya dedi: Kangoo 1.9 dCi motorun saydığın arabalardan daha hızlı olduğunu biliyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... Kışın yarım saat motoru beklesek de mazot deposunu doldurmak için kredi çeksek de razıydık güzel arabaydı