Ercannsn

Başarılı
Önerebileceğiniz kaliteli varsa pembe renk satanlar var da bilemedim, kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SMX çok yorum gelmiş kimse beğenmemiş pembe köpüğünü o yüzden kararsız kaldım. Aldınız mı siz hiç.

Oto55 diye bir sayfa var pembe köpüğü var gördünüz mü bilmiyorum o nasıl.

Salman Bey'in birebir Aydın'da şubesinde arkadaşım çalıştı. Yurt içi kargoda çalışırken oranın paketlerinin barkodunu ben basıyordum, rica edip toplu paket alıyordu. Bizim diğer kurye arkadaşlar da memnunduk, hepimiz bayağıdır kullanmadım. Arabayı değiştirdikten sonra direk yıkamaya kendim götürüyorum ama iyidir SMX.

Salman Bey'in birebir Aydın'da şubesinde arkadaşım çalıştı. Yurt içi kargoda çalışırken oranın paketlerinin barkodunu ben basıyordum, rica edip toplu paket alıyordu. Bizim diğer kurye arkadaşlar da memnunduk, hepimiz bayağıdır kullanmadım. Arabayı değiştirdikten sonra direk yıkamaya kendim götürüyorum ama iyidir SMX.

Yorumun için öncelikle teşekkür ediyorum. SMX köpürtmüyor demişler, pembe şampuan iz bırakıyor dediler, o yüzden çok kararsız kalmıştım. Yorumun için sağ olasın, başka adamakıllı marka bulamadım çünkü inşallah düzgün gelir.

Ben almadım hocam. Kendim Autokit'in 1L cilalı carnabua elmalı oto yıkama sabununu kullanıyorum. Parlatmasından, köpürmesinden çok memnunum ama bunlardan ucuz değil maalesef.

Tam adı ne geçiyor acaba? Baktım, lakin bulamadım.

Yorumun için öncelikle teşekkür ediyorum SMX köpürtmüyor demişler pembe şampuan iz bırakıyor dediler o yüzden çok kararsız kalmıştım yorumun için sağ olasın başka adamakıllı marka bulamadım çünkü inşallah düzgün gelir.

Tam adı ne geçiyor acaba baktım lakin bulamadım.

Hocam SMX'in yeri benim olduğum ilde. Dediğim gibi Salman Bey'i de tanıyorum. Realistik olacaksak, jant parlatıcısı, demir tozu ve cila, köpüğü temizleme bezleri dışında diğer ürünleri iyidir. Onlar da fason mevzusu gibi marka bastıkları için biliyorum ve wax'lar bir dönem kötüydü, yenilediler diye biliyorum.

Hocam SMX'in yeri benim olduğum ilde. Dediğim gibi Salman Bey'i de tanıyorum. Realistik olacaksak, jant parlatıcısı, demir tozu ve cila, köpüğü temizleme bezleri dışında diğer ürünleri iyidir. Onlar da fason mevzusu gibi marka bastıkları için biliyorum ve wax'lar bir dönem kötüydü, yenilediler diye biliyorum.

Tamamdır üstat, teşekkür ederim. Tüm malzemelerim var, bir tek cilalı oto şampuanı almamıştım. Renkli araştırıyordum, iyi oldu bilgi verdiğin, eyvallah.