Arabalar PT2 | Forza Horizon 6

Fotoğraf modu kullanmayı beceremiyorum. Oyunu almaya değer mi sizce? Normalde Forza oyunlarını sevmiyorum. Ne yapacağımı anlamıyorum fazla arcade geliyor. Ancak 6 gerçekten güzel duruyor.

Fotoğraf modu kullanmayı beceremiyorum. Oyunu almaya değer mi sizce? Normalde Forza oyunlarını sevmiyorum. Ne yapacağımı anlamıyorum fazla arcade geliyor. Ancak 6 gerçekten güzel duruyor.
Değer tabii ki. Ne yapacağını anlamana gerek yok. Sadece çık ve bas.

Bence çok güzel bir oyun ama o 92 metacritic puanı biraz fazla kaçmış. Eğer oyun gözüne iyi geldiyse al. Beğenmezsen iade edersin en fazla.

Şimdiye kadarki en grafikli yarış oyunu, alınır. PC'de yer yok, yüklenme yapamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…