Arabalarınızı paylaşın

İkinci el otomobil ticaretiyle uğraştığım için sabit bir arabam yok fakat bu aralar 508 biniyorum.

Eki Görüntüle 1054
508'lere büyük jant gidiyor bence. Bu GT paketlerdeki mesela.
Porsche Macan 2016 vardı sattık Not: Ooo falan demeyin acayip kötü araba.
Ooo hocam.
Yok, 1.0 TCE X-Tronic.
Hocam benim 1.0 TSI Ibiza mı yoksa sizin Clio mu alır?
Maşallah diyin!

Buradaki tüm araçları delik deşik edebilecek bir makine.(!)

Dosya Ekleri

• IMG_3728.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 84

Audi Q8'e geçene kadar kullanmak için aldım. Dış tasarımını sevdim, herkese hitap etmiyor ama bana güzel görünüyor. İç mekan bence bu sınıf için çok iyi. Tasarımda jantlar hariç gerisini seviyorum.

Yakıt tüketimi iyi, hibrit sistem güzel çalışıyor. Motoru 1.6 T-GDI hibrit 150 beygir. Daha çok uzun yolda kullanıyorum, ortalamam 7.4 litre civarındaydı. Yapım kalitesi iyi, trim sesi sıfır. 4 çeker sistemi iyi, birkaç defa ihtiyacım oldu. Önceki T-Roc ile kurtarıcı çağırmam gereken durumlardan bu araç kendisi kurtulabildi. Süspansiyonlar biraz fazla sert olmasına rağmen konfor yeterli ama lastiklerde 55 yanak olsaymış daha iyi olurdu. Şerit takip asistanı çok iyi çalışıyor fakat şeritte ortadan 10-20 cm kaydığın anda sürekli direksiyona müdahale etmesi ve uyarı sesi vermesi can sıkıyor. Bir yerden sonra üşenmeyip her binişte kapatma alışkanlığım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…