Arabalarınızı paylaşın

Şerit takip asistanı çok iyi çalışıyor fakat şeritte ortadan 10-20 cm kaydığın anda sürekli direksiyona müdahale etmesi ve uyarı sesi vermesi can sıkıyor.
Benim arçta da var uyarı sesi vermiyor ama bazen anlaşamıyoruz. Şerit değiştirmem gerekiyor aniden ve sinyal vermediğim için naz yapıyor ama kapatacak kadar rahatsız etmedi beni. Hyundai-Kia biraz fazla bildirim gönderiyor bence. Mesela Elantra sürmüştüm kontak çevirince çalıştırana kadar ötüyor. Bu arada babam genelde Audi alır onun bu sistemleri harika çalışıyor. Q8 alırsanız dediğimi anlarsınız.

Şerit değiştirmem gerekiyor aniden ve sinyal vermediğim için naz yapıyor ama kapatacak kadar rahatsız etmedi beni.
Sürekli sistemin direksiyona müdahale etmesi hoşuma gitmiyor, özellikle sadece tek yön gidiş geliş olan yollarda bazen sağ çizginin hafif dışına kaçmak gerekebiliyor tır gibi araçlarla denk geldiğinde. Çok sinir bozucu oluyordu benim için arabanın şeridi ortalamaya çalışması. Fakat uzun yolda önüm boşsa telefondan 1-2 saniyelik bir şeye bakmam ya da navigasyon ayarı yapmam gerekirse şerit takip sistemini açıyorum, o beklemediğim kadar iyi çalışıyor. Şeridi benden iyi ortalıyor.

Q8 alırsanız dediğimi anlarsınız.
Müstakil eve çıkmaya çalışıyorum 2 yıldır ama fiyatlar bu süreçte 4-5 kat arttı. Aslında şimdi Q8 alabilecek durumum var ama hem deprem bölgesinde yaşadığım apartmanın yeni olmaması hem de apartmanda yaşamak istemememden dolayı eve öncelik verdim.

Ayarlarda aslında onun yoğunluğu ayarlanabiliyor. Benim Ibiza da öyle en azından. Birkaç kere test ettim bayağı iyi çalışıyor gerçekten. Mesela hafif viraj var dokunmuyorum hiç taşırmadan yola giriyor. Tek eksisi bizim Türkiyede yollar bozuk ve aynı yola 20 kere şerit çektikleri için bazen güneşin açısıyla kafası karışıyor. O da arabanın suçu değil yolun suçu.
Fiyatlar manyak bir hal aldı. Aynen hocam bende Ocak'ta atandım normalde ailem Ankara da yaşıyor ben de doğuya gideyim dedim döner sermaye falan düşündüm. Neyse atandım sonra depreme yakalandım babam oturduğum evi almıştı. Ev gitti ben zor çıktım. Önceden de İstanbulda depremi gördük o yüzden Ankaraya taşınmıştık. Öyle olunca korktular sonra arsa aldı oraya ev yaptım. Yoksa bende arabayı değiştirecektim ama benim maaş iyi ama o kadar iyi değil. Babam alır ama daha da üstüne gitmeyeyim diyorum. Her neyse doğru karar vermişsiniz bence. Depremden önce ben Q3 Sportback için anlaşmıştım hatta benim arabayı da alacaklardı sonradan vazgeçtim mecburen.

2020 Mercedes E200D ve 2020 Volvo s90.makam olarak Mercedes kalkış ve hız olarak Volvo daha iyidir, limitör olmasa süper araç.

O nasıl patron ya.

Abime ev almıştık lüx bir daire ydi adam bayağı zengin, ama Clio'su kullanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1497.webp
    172,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_1012.webp
    173,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_2312.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…