pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.769 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.039 Yer Bolu Dağı Tüneli 30 Ocak 2026 #11 Michael Scofield dedi: Trump şu anda doların düşüşünden memnun ve bu yüzden altın artıyor yani "risk almak" demek biraz saçma olur. Genişletmek için tıkla... Bugünkü silkeleme bence yeterli cevabı vermiştir risk için.
Michael Scofield dedi: Trump şu anda doların düşüşünden memnun ve bu yüzden altın artıyor yani "risk almak" demek biraz saçma olur. Genişletmek için tıkla... Bugünkü silkeleme bence yeterli cevabı vermiştir risk için.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 30 Ocak 2026 #12 pesimist34 dedi: Bugünkü silkeleme bence yeterli cevabı vermiştir risk için. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda altının hiç düştüğünü görmedim ilerleyen zamanlarda yine çıkar diye düşünüyorum hemde bu tarz işler 1 günde belli olmaz.
pesimist34 dedi: Bugünkü silkeleme bence yeterli cevabı vermiştir risk için. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda altının hiç düştüğünü görmedim ilerleyen zamanlarda yine çıkar diye düşünüyorum hemde bu tarz işler 1 günde belli olmaz.