DevAgonYa 3

Uzman
Merhaba,

Arabamızı yıkarken sürekli kovayla su taşımaktansa basınçlı bir araç yıkama makinesi almayı düşünüyorum.

İçinde hortumu, köpük haznesi vb. bulunan full paket bir makine almak istiyorum. Fiyatının hakkını veren, fazla pahalı olmayan ürünler önerebilir misiniz?

Auhma ACR-10 ve 7Go 7CW02 modelleri sürekli karşıma çıkıyor ama iyi midir, bilemedim.

Hocam, bunlar araba yıkamak için çok cılız makineler. Ömürleri de çok uzun olmaz elinde. Özellikle de şarjlı olanlar. Lekeleri bile çıkartmaz basınçları. Linkteki gibi bir ürün alsan, ömürlük olur sana. Yıllardır kullanırım Karcher, bozulmak bilmiyor. Arada minik contaları bozuluyor, onu da 5-10 TL'ye değiştirip yola devam ediyorum. Bütçeni çok aşıyor muhtemelen fakat, karşılığını fazlasıyla alırsın.

Mesela Nilfisk diye çok kaliteli bir marka daha var, o da olur. Gayet hafif modeller üretiyorlar, Danimarka malıdır. Komşum kullanıyor, ona da ben tavsiye etmiştim Nilfisk markasını, hala çok memnun.

Merhaba,

Arabamızı yıkarken sürekli kovayla su taşımaktansa basınçlı bir araç yıkama makinesi almayı düşünüyorum.

İçinde hortumu, köpük haznesi vb. bulunan full paket bir makine almak istiyorum. Fiyatının hakkını veren, fazla pahalı olmayan ürünler önerebilir misiniz?

Auhma ACR-10 ve 7Go 7CW02 modelleri sürekli karşıma çıkıyor ama iyi midir, bilemedim.

O Auhma'dan kuzenimde var ölü böcek lekelerini dahi çıkartıyor.