sametkarakas

Yetkin
Başlıkta belirttiğim gibi bu modeli kullanan arkadaşlardan güncel yorumlarını yazmalarını bekliyorum. Uzun zamandır ilgimi çeken bir ürün ama video ve testlerini pek bulamadım. Gerçek kullanıcı yorumlarınız nasıl?

Önerin için teşekkürler ancak ikinci yaptığın öneri de gerçekçi değil. Neredeyse ARC'nin iki katından daha fazlaya satılıyor 5000 başlangıç serileri, yine de teşekkür ederim.

Farklı kart önerisi yerine ARC'nin performansı ve varsa sorunlarını duymaya ihtiyacım var. Şu anda 8 bin lira bütçem var ve sadece taksitli sıfır kart alacağım.

Önerin için teşekkürler ancak ikinci yaptığın öneri de gerçekçi değil. Neredeyse Arc'nin iki katından daha fazlaya satılıyor 5000 başlangıç serileri, yine de teşekkür ederim.

Rica ederim, bu enflasyonist dönemlerin inşallah geçmesini diliyorum. Ben de senin durumundayım, zar zor 4060'lı bir sisteme geçtim. Allah yardımcımız olsun.

Fiyatına bağlı bir tercih biraz açıkçası. Gerçekten uygun fiyatlıysa tercih edilebilir ancak eksiler var. En büyük eksisi güç tüketimi bence. Yer yer 200W'ın üzerine çıkıyor kart. Yakın arkadaşım kullanıyor, biraz deneme şansım oldu. Eski DX9 oyunlarında sıkıntı yaşadık denediğim dönemde. Şu an sürücü güncellemeleriyle çözüldü mü bilemiyorum. Onun dışında rakibi diyebileceğimiz kartların bazı oyunlarda çok gerisine düşüyor. Yine de fena değil kart.

Yakın fiyata alternatif bulabiliyorsan ona yönel derim, tek seçenek buysa fiyata bağlı olarak tercih edilebilir.