Arc browser hakkında ne düşünüyorsunuz?

elweald

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, canım sıkılınca tarayıcı değiştiriyorum ve Arc tarayıcıya denk geldim. Bugünden beri kullanıyorum, daha tam alışamadım ama güzel gibi duruyor. Kullanan veya daha önce kullanmış olan var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Boş. Zamanında çok hype getirmişti, kapalı betasında kullanmıştıma ama artık bomboş bir tarayıcı. Kullanıcıya kattığı hiçbir şey yok. Daha benim bilgisayarımda sekmeler ve videolar tam ekran olmuyor, çoğu kişi pull request açarak bildirmiş ama her hafta yayınladıkları tüm release notları sadece Chromium sürümünün güncellendiği bilgisi dışında hiçbir şey içermiyor. Barındırdığı tüm özelliklere çok daha iyi bir stabiliteyle Zen Browser sahip zaten.

Chromium isteniyorsa Helium dışı bakılmamalı şu sıra.

Ne önerirsin, tarayıcı olarak bir de ekstra olarak Dia Browser diye tarayıcı çıkaracaklarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müthiş tarayıcıydı. Kullanması rahattı, pratik özellikleri vardı. Güzel de görünüyordu. Aktif geliştirildiği zamanlarda Chrome veya Firefox kullanmayı aklımdan geçirmedim. Windows'a ilk çıktığı zaman doğrudan indirip test etmiştim.

Ne yazık ki hiçbir zaman macOS sürümünün kalitesini başka yere taşıyamadılar. Windows sürümü çok eksikti ve muhtemelen reklam kampanyalarına rağmen bekledikleri ilgiyi alamadılar. Şu an The Browser Company başka bir tarayıcı geliştiriyor, ben AI ağırlıklı olduğu için tercih etmedim.

Zen Browser Arc'ın tasarım prensiplerini ve bazı özelliklerini almış. Fena değil. Prime Arc değil, ama kullanmaya değer.

Hocam daha kullanıma sunulmadı sanırım onu da merak ediyorum aslında.

Fena durmuyor ama alerjik olduk her yerde yapay zekâ duya duya.

Tasarım aşağı yukarı aynı kalmış ama anladığım kadarıyla kurumsal müşteriye daha çok odaklanacaklar. Tanıttıkları özellikler takvimden programı özetlemek, fikirleri düzenlemek, sabah özeti hazırlamak vb. şeyler. Ben tarayıcının baştan dopdolu değil opsiyonel olarak özelliklerin kullanılması taraftarıyım çünkü böyle özelliklere ihtiyacım yok. Arc'ın özelliklerinin yarısını bile cross-platform yapıp taşıyabilirlerse denerim tabii.

Windows için daha çıkartmamışlar ama güzel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…