Arc tarayıcısı kapalı beta olarak Windows 11 için yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 690
  • Etiketler Etiketler
    beta windows

1577

Uzman
Makaleler
2

Önceden Windows betası için başvuru yapmıştım ve sadece davetle kullanılabilen bir kapalı beta programı başlatmışlar. Az önce e-postalarıma bakarken bu e-postaya denk geldim. İndirme linki ve aşağıda bu Windows sürümünü yapmak için geçtikleri belli zorluklardan bahsediyorlardı. Umarım iyi biter sonu, şimdiden hayırlı olsun!

Bu siteden siz de betaya kayıt olabilirsiniz. Ne zaman gönderirler linki bilemem ama halen beta kayıtları açık. Eğer paylaşabilseydim paylaşırdım linki ama indirirken kayıt olmuş e-posta olup olmadığınıza bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç aydır gönderecekler davet linkini, bu kadar nazlanma olmaz ki ama.

Evet bana da mail geldi. Büyük bir hevesle baktım maalesef sadece 11 diyorlar. Piyasadan haberleri yok.
Aylar önce "Windows 10 Arc için yeterli değil" demişlerdi diye hatırlıyorum.

Evet bana da mail geldi. Büyük bir hevesle baktım maalesef sadece 11 diyorlar. Piyasadan haberleri yok.

Uygulamayı uyumsuz bir şekilde Windows 10'a kurmanızı sağlayan bir rehber buldum. Rehberin başında da diyorlar, bu program ilk aşama da zaten Windows 11'e özel ve uyumluluk problemleri yaşabilirsiniz diye.

Bu tarayıcıyı diğerlerinden ayıran özellikleri nedir?

Bu tarayıcıyı diğerlerinden ayıran özellikleri nedir?
Daha akıcı ve daha güzel bir tasarımı olduğu iddia ediliyor ama şu anlık kendim denemedim.

İfadeler: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…