Biraz daha uzun olsaydı bence çok iyi olur muş.

Jinx keşke ölmeseydi (ölüp ölmediği belli değil bana göre). Diğer evrende gördüğümüz Ekko-Jinx sahneleri çok iyiydi.

Yaşıyor, son kısımda Caitlyn'i Jinx'in atladığı yerin şemalarına bakarken görüyoruz, birden fazla havalandırma girişi var. Aynı zamanda patlama sahnesine bakarsak Jinx'in shimmer parlamasını görüyoruz ki oraya uçtu bir şekilde.

1732397767554.webp

Bence 8-9. bölümler çok hızlı sonuca varıldı. Güzeldi ama biraz da uzun bekliyordum ben.

Hayatımda izlediğim en iyi dizi, şakasız söylüyorum. Tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu. Çok şey yaşadım :D

Yaşıyor, son kısımda Caitlyn'i Jinx'in atladığı yerin şemalarına bakarken görüyoruz, birden fazla havalandırma girişi var. Aynı zamanda patlama sahnesine bakarsak Jinx'in shimmer parlamasını görüyoruz ki oraya uçtu bir şekilde.

Eki Görüntüle 101061

Hayatımda izlediğim en iyi dizi, şakasız söylüyorum. Tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu. Çok şey yaşadım :D
Eğer cidden yaşıyorsa mükemmel 😭. Cidden müthiş bir diziydi her şeyiyle, hiç bitmesin istedim.

Bence 8-9. Bölümler çok hızlı sonuca varıldı. Güzeldi ama birazda uzun bekliyordum ben.
Act 1 ve act 2 çok iyiydi, son act'ta ise beğenmediğim çok fazla yer oldu. Bir kere dizi oldu bittiye geldi resmen.

Jinx'in ölmesi çok boşaydı, sadece yapılmak için yapılmıştı. LoL lore'unu iyice mahvettiler. Onun dışında Piltover & Zaun ilişkisi resmen çöpe atıldı, Isha'nın ölümünden hiç bahsedilmedi. Kız boşa mı öldü? Mutlu olduğum bir kısım var, o da bir sonra ki projede Swain gibi karakterleri ekranda görüp, Noxus'la daha içli dışlı olacağımızı bildiğimiz bir projenin geliyor olması. Umarım LoL'ün lore'u sonra ki projelerinde de çöpe atmazlar.

Eğer cidden yaşıyorsa mükemmel 😭. Cidden müthiş bir diziydi her şeyiyle, hiç bitmesin istedim.

Yaşadığına eminim ya, boşuna oranın şemasına baktığını görmezdik caitin. Benim merak ettiğim heimere ne oldu, Jayce ve Viktor nereye kayboldu. Onlara cevap yok. Heimer için schrodingerin kedisi diyebiliriz. İkisi nasılda örtüşüyor fark ettiniz mi? Dinger sözcükleri. Gerçekten muazzam bir ekip ya.

Act 1 ve act 2 çok iyiydi, son Act'ta ise beğenmediğim çok fazla yer oldu. Bir kere dizi oldu bittiye geldi resmen.

Jinx'in ölmesi çok boşaydı, sadece yapılmak için yapılmıştı. LoL Lore'unu iyice mahvettiler. Onun dışında piltover & zaun ilişkisi resmen çöpe atıldı, ısha'nın ölümünden hiç bahsedilmedi. Kız boşa mı öldü? Mutlu olduğum bir kısım var, o da bir sonra ki projede Swain gibi karakterleri ekranda görüp, Noxus'la daha içli dışlı olacağımızı bildiğimiz bir projenin geliyor olması. Umarım LoL'ün Lore'u sonra ki projelerinde de çöpe atmazlar.

Jinx ölmedi, detayları incelemeden gereksiz yorum yapmayın hocam. İshanın yaşam amacı baştan beri belliydi zaten. Şapkası çok şey temsil ediyordu mesela. Buraya hepsini yazsam çok uzun olur ama biraz araştırırsanız ishanın ne için öldüğünü vs anlarsınız. Her karekterin bir olayı, yaşam amacı var seride. Mesela sevikanın kolu, zauna ne zaman bir lider gelse kolu kopuyor, değişiyor, bir şeyler oluyor. Güç simgesi bu. Güç ve bağlılık.

Jinx ölmedi, detayları incelemeden gereksiz yorum yapmayın hocam. İshanın yaşam amacı baştan beri belliydi zaten. Şapkası çok şey temsil ediyordu mesela. Buraya hepsini yazsam çok uzun olur ama biraz araştırırsanız ishanın ne için öldüğünü vs anlarsınız. Her karekterin bir olayı, yaşam amacı var seride. Mesela sevikanın kolu, zauna ne zaman bir lider gelse kolu kopuyor, değişiyor, bir şeyler oluyor. Güç simgesi bu. Güç ve bağlılık.
Hocam tüm teorileri okudum zaten, Reddit ve Twitter'da ki. Ölmemiş olsa bile artık bir şeyi değiştirdiğini sanmıyorum. Bir daha ne Zaun'dan ne de Piltover'dan karakterleri göreceğiz. Arcane gibi bir dizi görebileceğimiz bile şüpheliyken büyük hayaller kurmamak lazım.

Hocam tüm teorileri okudum zaten, Reddit ve Twitter'daki. Ölmemiş olsa bile artık bir şeyi değiştirdiğini sanmıyorum. Bir daha ne Zaun'dan ne de Piltover'dan karakterleri göreceğiz. Arcane gibi bir dizi görebileceğimiz bile şüpheliyken büyük hayaller kurmamak lazım.

Şahsen beğenilmeyecek bir şey bulamadım dizide, sonda heimer, Jayce ve Viktor'e ne olduğu ucu açık bırakıldı ancak oda teori kısmı zaten olması gerekiyor. Bana göre onluk bir diziydi.

Jinx keşke ölmeseydi (ölüp ölmediği belli değil bana göre). Diğer evrende gördüğümüz Ekko-Jinx sahneleri çok iyiydi.
Öldü mü ölmedi mi ucu her zaman açık olacak ama Ekko ve Jinx'in asıl evrende de en azından bir kez kavuşabilmelerini çok isterdim. Jinx'in intihar sahnesinde Ekko'nun ikna etmeye çalıştığı kısımdan sonra son sahnelere doğru veya en azından savaştayken bir kavuşma anı gelir diye bekliyordum ama senaristler eşcinsel olmayan karakterlerin kavuşmamaları üzerine yemin etmiş galiba.

Vi, Caitlyn ve Mel Medarda gibi iki sezondur tek doğru hareketleri olmayan ve sadece sızlanan karakterler için mutlu son yaşanıyor olması hiç hoşuma gitmedi. Özellikle; Jinx, Ekko, Jayce, Heimer gibi delikanlı karakterlerin mutlu sona ulaşamamış ve muallakta kalmış olması dizi bitince ciddi anlamda keyfimi kaçırdı.

Yine de genel manada karakter gelişimleri ve aynı anda farklı farklı hikayelerin olay örgülerinin iç içe güzel işlenmiş olması açısından oldukça başarılı bir yapımdı...

1732597997635.webp

Öldü mü ölmedi mi ucu her zaman açık olacak ama Ekko ve Jinx'in asıl evrende de en azından bir kez kavuşabilmelerini çok isterdim. Jinx'in intihar sahnesinde Ekko'nun ikna etmeye çalıştığı kısımdan sonra son sahnelere doğru veya en azından savaştayken bir kavuşma anı gelir diye bekliyordum ama senaristler eşcinsel olmayan karakterlerin kavuşmamaları üzerine yemin etmiş galiba.

Vi, Caitlyn ve Mel Medarda gibi iki sezondur tek doğru hareketleri olmayan ve sadece sızlanan karakterler için mutlu son yaşanıyor olması hiç hoşuma gitmedi. Özellikle; Jinx, Ekko, Jayce, Heimer gibi delikanlı karakterlerin mutlu sona ulaşamamış ve muallakta kalmış olması dizi bitince ciddi anlamda keyfimi kaçırdı.

Yine de genel manada karakter gelişimleri ve aynı anda farklı farklı hikayelerin olay örgülerinin iç içe güzel işlenmiş olması açısından oldukça başarılı bir yapımdı...

Eki Görüntüle 101732
Dediklerinize katılıyorum hocam, Ekko ve Jinx için en azından bir kavuşma sahnesi görseydik keşke. Oyunda da çok severim bu iki karakteri oynamayı.