Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Alınır neden alınmasın. Süt köpürtücüye su koymaya gerek yok, portafiltreyi takmadan da sıcak su alabilirsiniz.
Şahsen kendi gaggia E24 makinemda bu şekilde alıyorum, buhar çubuğuyla falan uğraşmaktan daha pratik.
Ayrıca Grundig KSM6430 bu arkadaşın aynısı, zaten Grundig arçeliğin alt markası 1000₺ kadar olsa da fiyatı daha uygun arçeliğe göre.
Şahsen kendi gaggia E24 makinemda bu şekilde alıyorum, buhar çubuğuyla falan uğraşmaktan daha pratik.
Ayrıca Grundig KSM6430 bu arkadaşın aynısı, zaten Grundig arçeliğin alt markası 1000₺ kadar olsa da fiyatı daha uygun arçeliğe göre.
Kendi sitesinde yazmıyor ama? İncelemelerinde de sıcak su özelliğini göremedim. Siz bu makineye sahip misiniz?
Kendi sitesinde yazmıyor ama? İncelemelerinde de sıcak su özelliğini göremedim. Siz bu makineye sahip misiniz?
Portafiltreyi takmadan tek espressoya bastığınızda portafiltreyi takmasan da sıcak su akıtması gerekiyor. Akıtmıyor diyelim halihazırda sağ üstte yıldız tuşuyla temizleme veya yıkama modunda sıcak su veriyor yine alet.
Elimde bu makine yok, yukarıda bahsettiğim üzere gaggia E24 kullanıyorum ben. Şayet bu makinelerde porta filtre taktı takmadı diye sensör olmuyor, tuşa basıyorsun suyu akıtıyor yani. Bundan önceli Electrolux'ün makinesında da bu şekilde düz su alabiliyordum, abim dedica E685 cihazıyla da alabiliyor.
Portafiltreyi takmadan tek espressoya bastığınızda portafiltreyi takmasan da sıcak su akıtması gerekiyor. Akıtmıyor diyelim halihazırda sağ üstte yıldız tuşuyla temizleme veya yıkama modunda sıcak su veriyor yine alet.
Elimde bu makine yok, yukarıda bahsettiğim üzere gaggia E24 kullanıyorum ben. Şayet bu makinelerde porta filtre taktı takmadı diye sensör olmuyor, tuşa basıyorsun suyu akıtıyor yani. Bundan önceli Electrolux'ün makinesında da bu şekilde düz su alabiliyordum, abim dedica E685 cihazıyla da alabiliyor.
Hocam temizlik modunda sıcak su akıyor evet ama "temizlik" modu ya hani pis su akıtmaz mı öyle? Ayrıca dediğiniz olay aşırı mantıklı, bir de bu makinede 4 kahve özelliği var ben latte içmeyeceğim, ne kadar su vereceğini basılı tutarak ayarlayabiliyormuşsunuz, ne kadar kahve vereceğini falan işte.
Latteye basılı tutarım yeteri kadar su verince bırakırım
Sıcak su vermezse peki arçeliğin kendisinden alırsam eğer iade şansım var mı? Arçeliğin kendi web sitesinden alırsam?
Hocam temizlik modunda sıcak su akıyor evet ama "temizlik" modu ya hani pis su akıtmaz mı öyle? Ayrıca dediğiniz olay aşırı mantıklı, bir de bu makinede 4 kahve özelliği var ben latte içmeyeceğim, ne kadar su vereceğini basılı tutarak ayarlayabiliyormuşsunuz, ne kadar kahve vereceğini falan işte.
Latteye basılı tutarım yeteri kadar su verince bırakırım
Sıcak su vermezse peki arçeliğin kendisinden alırsam eğer iade şansım var mı? Arçeliğin kendi web sitesinden alırsam?
Çok detaylı özelliklerini bilmiyorum çünkü elimde yok, kullandığım makine da manuel bir makine.
Yani temizlik modu sadece su başlığından su veriyor, portafiltre üzerinde herhangi bir puck screen kullanılmayacağını düşünürsek kahveyi aldıktan sonra o kısımda kahve tortusu kalabilir. Bu temizlik modu aslında yıkama modu kalan kahveyi attırıyor.
Örnek olarak kahveyi yapmadan önce başlığı ve bardağı ısıtma amacıyla çalıştırabilir, kahveyi yaptıktan sonra tortu kalmaması için kullanabilirsiniz.
Yani genel olarak 14 gün iade süreniz var, beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz. Ama tekrardan söyleyeyim yukarıda belirttiğim Grundig attığınız makine ile aynı olan bir makine. Grundig arçeliğin Almanya vb. ülkelerde satış yaptığı markası.
Yani dediğiniz şekilde de sıcak suyu alabilirsiniz, ha süt ha su fark etmez.
Güncelleme: Siemens TP517R03 modelini satın aldım, 18 civarı bir fiyata.
Model şu an güzel, kendi öğütücüsü var temizliği basit. Otomatik bir makine.
Sıcaklığı güzel, her ne kadar ablam beğenmese de (sıcaklığını) benim için okey çünkü çok sıcak içemiyorum zaten.
Alacak olan var ise tavsiye ederim.
Model şu an güzel, kendi öğütücüsü var temizliği basit. Otomatik bir makine.
Sıcaklığı güzel, her ne kadar ablam beğenmese de (sıcaklığını) benim için okey çünkü çok sıcak içemiyorum zaten.
Alacak olan var ise tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-