Arçelik sitesinden alınan Apple USB-C 20W şarj adaptörü orijinal mi?

berat_01

Başarılı
Merhaba,

Arçelik sitesinden Apple şarj aleti aldım fakat orijinal olup olmadığını anlayamadım.

Seri numarası ile Apple sitesinde arattığımda seri numarası bulunamadı diyor. İlk defa iPhone alacağım ve şarj adaptörünü alayım dedim, telefonu takmaya korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seri numarası olayı kolay önemli olan ürünü alırken fatura aldın mı eğer fatura almadıysan direk götürüp iade edebilirsin.

Korkacak bir durum yok telefona takma konusunda fakat kendi sitesi dışında Apple ürünlerini almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 2015'ten beri Apple cihaz kullanan biriyim kendi mağaza sitesi dışında sadece mediamarkta güveniyorum.

Orjinal adaptörü bu fiyatlar civarıyken niye farklı markalar alsın ki?
Yanlış hatırlamıyorsam orijinal adaptör GaN teknolojisi kullanmıyor. Ben de orijinal adaptör kullanıyorum ama şahsen GaN şarj aletleri dikkatimi çekiyor.

Orjinal adaptörü bu fiyatlar civarıyken niye farklı markalar alsın ki?
Apple üzerine marka basıp sana bana 2 katına satıyor ürünleri, F/P olmaktan uzak ürünler.
Attığım ürün çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…