Elektronik Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB sıvı soğutucu TROY karta özel 4.449 TL

Lian li nin bu modelindeki fanlar satılmıyor diye biliyorum.
Asus marka yüksek özelikli fanlar var ama fan alırken bakılması gereken bir noktada P-Q eğrisidir.
Rog Ryuo IV Tercih edebilirsiniz kötü bir soğutucu değil lakin ondada 2 farklı pompaya sahip ürün var.

@nebulali Birisi açıklanırken diğeri açıklanmamış.
Ama 1. görseldeki pompa asetek grind pompa olabilir. Asus'dan geri dönüş alamadım bu konu ile ilgili.

Son düzenleme:
Evet p28 mevcut p28 v2 satılmıyormuş. Peki fansız alma formulüne ne diyorsunuz?
Fansız + Fan bu şekilde bir alışveriş mantıklı olur mu? Soğutma performansından çok feragat eder miyim?
Rog Ryuo IV bu modelin pompa farkını anlamanın bir yöntemi var mı?

-Ben yazana kadar cevabı iletmişsiniz. Peki iki farklı pompanın farkı nedir veya birisi çok kötü birisi çok iyi gibi mi? Hangisi gelirse gelsin fena bir soğutma/ses performansı alırız diyebilir miyiz? Bu arada bana gelen ve iade ettiğim ürün 2. görseldeki gibi kare şeklindeydi.

Son düzenleme:
Kesinlikle Fansız alma o seviyede fanları alamaya kalksan zaten 6k 3 tanesi.
Rog Ryuo IV SLC modelindeki pompanın ne üretimini olduğunu bilmiyoruz. SLC de yeni (bilinmeyen) bir pompa, düz 360 Argb de ise gen8 asetek geliyor.
2 farklı pompanın soğutma çok büyük farkları olmayabilir ama ses seviyesinde olabilir. Dediğim gibi bu pompanın aynısına rastlayamıyoruz, asetek'de böyle cold plate görmedim az çok benzer var ama nokta atışı göremedim.

Asus aldığımda düz olan versiyonu almayı düşünüyordum zaten, onda da asetek var madem, soğutma performansı için de iyi dediğinize göre 360 argb modelini alayım diyorum hocam. Görsel konuyu da kafamda oturtursam lian li daha tercih edilebilir gibi doğru mudur?

Asus Alırsan SLC modeli daha iyi olur hem borular ortadan iniyor hem de pompası farklı, tabi kasaya da bağlı bir durum.

Eğer P28 modelinin tasarımını beğenmediysen ve aklında TL modeli varsa kesinlikle TL'yi tercih edebilirsin. Statik basınç tarafında 3 mmH₂O değerinden sonra detaylara çok fazla takılmanıza gerek yok. Ayrıca hem Lian Li TL modelinin hem de Asus Ryuo'nun P-Q eğrisi oldukça başarılıdır, herhangi bir sorun yaşamazsın.

Yanlış mı anladım o zaman düz olanın pompası daha mı kötü ben onu tavsiye ediyorsunuz sanmıştım.
Aslında ikisini de beğendim ama kasayı toplamaya başlamadan evvel herşey asus olsun şeklinde gittim, o yüzden o fikirden caymak zor oluyor.

Asus alacaksanız SLC modelini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Rog Ryuo IV SLC modelindeki pompanın ne üretimini olduğunu bilmiyoruz. SLC de yeni (bilinmeyen) bir pompa, düz 360 Argb de ise gen8 asetek geliyor.
Estağfurullah, burda böyle diyince düz modeli önerdiniz sandım, tamamdır çok teşekkür ederim slc modeline bakıyorum.

Estağfurullah, burda böyle diyince düz modeli önerdiniz sandım, tamamdır çok teşekkür ederim slc modeline bakıyorum.
Ne demek, yazıya baktım öyle anlamanız çok normal, daha açıklayıcı yazabilirdim hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…