C cagan035 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 Beğeniler 21 28 Ocak 2026 #1 Pompadan çıkan VRM, fan, pump kablolarını nereye takacağım? Anakartım Gigabyte B650M S2H. Anakartta boş olan portlar: SYS fan2 ve CPU fan.
Pompadan çıkan VRM, fan, pump kablolarını nereye takacağım? Anakartım Gigabyte B650M S2H. Anakartta boş olan portlar: SYS fan2 ve CPU fan.
Vrother9 Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 29 28 Ocak 2026 #2 cagan035 dedi: Pompadan çıkan VRM, fan, pump kablolarını nereye takacağım? Anakartım Gigabyte B650M S2H. Anakartta boş olan portlar: SYS fan2 ve CPU fan. Genişletmek için tıkla... Anakartında yeterli port olmadığından sıvı soğutucunun içinde gelen 3 kabloluk işi tek kablo ile yapan kabloyu kullanabilirsin
cagan035 dedi: Pompadan çıkan VRM, fan, pump kablolarını nereye takacağım? Anakartım Gigabyte B650M S2H. Anakartta boş olan portlar: SYS fan2 ve CPU fan. Genişletmek için tıkla... Anakartında yeterli port olmadığından sıvı soğutucunun içinde gelen 3 kabloluk işi tek kablo ile yapan kabloyu kullanabilirsin
ShadowLegion Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.986 28 Ocak 2026 #3 Vrother9 dedi: Anakartında yeterli port olmadığından sıvı soğutucunun içinde gelen 3 kabloluk işi tek kablo ile yapan kabloyu kullanabilirsin Eki Görüntüle 222436 Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde pump kontrol edilebiliyor mu?
Vrother9 dedi: Anakartında yeterli port olmadığından sıvı soğutucunun içinde gelen 3 kabloluk işi tek kablo ile yapan kabloyu kullanabilirsin Eki Görüntüle 222436 Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde pump kontrol edilebiliyor mu?
KS KS C cagan035 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 79 Çözümler 1 Beğeniler 21 28 Ocak 2026 #4 ShadowLegion dedi: Peki bu şekilde pump kontrol edilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Edilebiliyor ama fan ile bağlı şekilde yani ikisi de birbirine bağlı oluyor.
ShadowLegion dedi: Peki bu şekilde pump kontrol edilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Edilebiliyor ama fan ile bağlı şekilde yani ikisi de birbirine bağlı oluyor.