mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.729 Makaleler 28 Çözümler 100 Beğeniler 3.186 Yer Cordis Die 1 Haziran 2026 #1 Son 1 ayın en düşük fiyatı. Değerlendirmek isteyen bakabilir: ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 8 gramı da 587 TL'den satılmakta.
Son 1 ayın en düşük fiyatı. Değerlendirmek isteyen bakabilir: ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC MX-6 (4 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 8 gramı da 587 TL'den satılmakta.
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 251 Makaleler 17 Çözümler 4 Beğeniler 413 Yer TRABZON/OF 1 Haziran 2026 #2 Mx-7 yerine 6 tercih ederim.
Henkai Yetkin Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 567 Çözümler 5 Beğeniler 764 1 Haziran 2026 #3 50 TL Prime kuponuyla birlikte 295 TL'ye satın aldım, teşekkürler.
D DexterMorganBey Gelişen Katılım 22 Mayıs 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 5 1 Haziran 2026 #4 Laptop için alınır mı?
KS KS mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.729 Makaleler 28 Çözümler 100 Beğeniler 3.186 Yer Cordis Die 1 Haziran 2026 #5 DexterMorganBey dedi: Laptop için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir.
ltcolbaron41 Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 450 Çözümler 1 Beğeniler 153 1 Haziran 2026 #6 Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum
Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.018 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.036 Yer Samanyolu Galaksisi 1 Haziran 2026 #7 Orijinalliğinden emin miyiz? Malum çok sahtesi bulunuyor ARCTIC marka termal macunların. Resmi Türkiye distribütörü Teknobiyotik diye biliyorum, bu ilandaki satıcı Gemalmaz Bilgisayar diye bir yer.
Orijinalliğinden emin miyiz? Malum çok sahtesi bulunuyor ARCTIC marka termal macunların. Resmi Türkiye distribütörü Teknobiyotik diye biliyorum, bu ilandaki satıcı Gemalmaz Bilgisayar diye bir yer.
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Beğeniler 1.067 Pazartesi 18:11 #8 ltcolbaron41 dedi: Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çipin üstüne mercimek tanesi kadar sür bas az gelirse ekleme yap en rahatı bu şekilde.
ltcolbaron41 dedi: Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çipin üstüne mercimek tanesi kadar sür bas az gelirse ekleme yap en rahatı bu şekilde.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.346 Çözümler 15 Beğeniler 870 Yer CachyOS | Redox OS Pazartesi 18:35 #9 ltcolbaron41 dedi: Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Viskoziteli bu. O yüzden resmi sitede spatula kullanmayın yazıyor.
ltcolbaron41 dedi: Bu macun çok katı aldım süreceğim zaman sürekli ısıtmaya çalışıyorum yaydirmaya çalışıyorum yayilmiyor az mı suruyorum çok mu sürüyorum anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Viskoziteli bu. O yüzden resmi sitede spatula kullanmayın yazıyor.
ltcolbaron41 Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 450 Çözümler 1 Beğeniler 153 Pazartesi 18:48 #10 BirForumcuKişi dedi: Çipin üstüne mercimek tanesi kadar sür bas az gelirse ekleme yap en rahatı bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Neyle bastırayım hocam? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 09:53
BirForumcuKişi dedi: Çipin üstüne mercimek tanesi kadar sür bas az gelirse ekleme yap en rahatı bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Neyle bastırayım hocam?