Bcansiz74 58 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 174 Çözümler 14 Beğeniler 187 2 Mart 2025 #1 Arctic MX-6 8 Gram https://app.hb.biz/KNfESllAdFKA Son düzenleme: 2 Mart 2025
G gen2 11 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.471 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 2.275 2 Mart 2025 #2 Bcansiz74 dedi: Arctic MX-6 8 Gram https://app.hb.biz/KNfESllAdFKA Genişletmek için tıkla... Napicaz 8 gram macunu? raf omru onemli, yarim gram kullanip rafta bekleteceksen 2 yildan fazla dayanacagini sanmiyorum. Bir sey fiyat performans gorunuyor diye ihtiyacinin 4 katini almak bana fazla akillica gorunmuyor.
Bcansiz74 dedi: Arctic MX-6 8 Gram https://app.hb.biz/KNfESllAdFKA Genişletmek için tıkla... Napicaz 8 gram macunu? raf omru onemli, yarim gram kullanip rafta bekleteceksen 2 yildan fazla dayanacagini sanmiyorum. Bir sey fiyat performans gorunuyor diye ihtiyacinin 4 katini almak bana fazla akillica gorunmuyor.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.380 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta 2 Mart 2025 #3 gen2 dedi: Ne yapacağız 8 gram macunu? Raf omru onemli, yarim gram kullanip rafta bekleteceksen 2 yildan fazla dayanacagini sanmiyorum. Bir şey fiyat performans gorunuyor diye ihtiyacinin 4 katini almak bana fazla akillica gorunmuyor. Genişletmek için tıkla... Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz.
gen2 dedi: Ne yapacağız 8 gram macunu? Raf omru onemli, yarim gram kullanip rafta bekleteceksen 2 yildan fazla dayanacagini sanmiyorum. Bir şey fiyat performans gorunuyor diye ihtiyacinin 4 katini almak bana fazla akillica gorunmuyor. Genişletmek için tıkla... Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz.
HDDKullanıyorum 58 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.623 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.652 Yer İstanbul 2 Mart 2025 #4 Zeitnot dedi: Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... 8gr macun ile tüm sülanenin bilgisayarları elden geçirirsin. Senin bahsettiğin internet kafe kullanımı senaryosu hariç normal kullanıcı için 8gr oldukça gereksiz.
Zeitnot dedi: Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... 8gr macun ile tüm sülanenin bilgisayarları elden geçirirsin. Senin bahsettiğin internet kafe kullanımı senaryosu hariç normal kullanıcı için 8gr oldukça gereksiz.
G gen2 11 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.471 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 2.275 2 Mart 2025 #5 Zeitnot dedi: Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Valla soyluyorum zaten napacagiz diye. Cogumuzun bir isine yaramaz. Bir de dusunsene ekran kartina 4 gram macun suruyormussun ne sogutur bee.
Zeitnot dedi: Belki ekran kartına sürecek? Belki internet cafede kullanacak? Belki 2-3 bilgisayarda kullanacak? Bunu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Valla soyluyorum zaten napacagiz diye. Cogumuzun bir isine yaramaz. Bir de dusunsene ekran kartina 4 gram macun suruyormussun ne sogutur bee.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.380 Çözümler 10 Beğeniler 2.442 Yer Malta 2 Mart 2025 #6 gen2 dedi: Valla soyluyorum zaten napacagiz diye. Cogumuzun bir isine yaramaz. Bir de dusunsene ekran kartina 4 gram macun suruyormussun ne sogutur bee. Genişletmek için tıkla... Ekmeğe sürer yerim off.
gen2 dedi: Valla soyluyorum zaten napacagiz diye. Cogumuzun bir isine yaramaz. Bir de dusunsene ekran kartina 4 gram macun suruyormussun ne sogutur bee. Genişletmek için tıkla... Ekmeğe sürer yerim off.
YXEL 58 Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.025 Çözümler 36 Beğeniler 2.594 Yer Ankara 2 Mart 2025 #7 Gramajı bilmeyen, kaç sürüme yeteceğini kestiremeyen ezbere almasın demek istiyor @gen2 ancak ihtiyaca göre güzel fiyat. Bol bulup sıvamayın her yere.
Gramajı bilmeyen, kaç sürüme yeteceğini kestiremeyen ezbere almasın demek istiyor @gen2 ancak ihtiyaca göre güzel fiyat. Bol bulup sıvamayın her yere.