Arctic P12 PWM PST 120mm sesli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 32
  • Etiketler Etiketler
    arctic pwm

Shog 2

Becerikli
Bu fanları hem sıvı soğutma hem de kasaya taktım. Slient modda çalıştırıyorum ama bir 'gürültü', 'uğultu' var. 3 önde, 3 sıvı soğutmada var bu fanlar.

Ben Ultra sessiz fan istiyorum. Kasa zaten serin oyunlarda 55 60 derece geçmiyor işlemci 9800X3D.

Noctua aşırı pahalı. Ne yapmak lazım, ses konusunda biraz hassasım.

Ne önerirsiniz? 3 fana 9K vermek istemiyorum.

Hocam kasada 7 adet MSİ F120 2 adet de sıvı soğutmanın fanı var hiç bir uğultu gürültü almıyorum şahsen fan curve yaptığımdan beri. İşlemci ağır yüke binene kadar minimum devirde tutuyorum. Fan curve yaptınız mı?

Hayır hocam. Tam anlamıyorum o işten ve fakat hepsi Slient modda. Oyun da Valorant ısınmaz ki. PC açılınca bile uğultu çok.

Benimde arkadaşımda aynı senin gibi fan sesinden rahatsız oluyor ve özellikle gidip o fanlardan aldı şuanda hiç pişman değil bizzat deneyimlemiş biri üzerinden örnek vereyim dedim sizin için daha iyi olur diye.

1400 devirden sonra sesi hissetmeye başlıyorsun. Sistem boşta 1000 RPM'ye kadar sorun yok.

Fan ayarı yapın, öyle kullanın. Yapay zeka bile güzel bir eğri çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…