Arkadaşlar, bazen kulaklık acik ses gelmiyor. Boyle degisik calisiyor. USB portunu cikartip baska yere takarsam ya da gir cik yaparsam calisiyor. Sebebini bilmiyorum ama bu alicinin bozuk oldugunu dusunuyorum. Bunu nereden alabilirim? Bir de boyle bir sorun yasayan var mi?
Arkadaşlar, bazen kulaklık acik ses gelmiyor. Boyle degisik calisiyor. USB portunu cikartip baska yere takarsam ya da gir cik yaparsam calisiyor. Sebebini bilmiyorum ama bu alicinin bozuk oldugunu dusunuyorum. Bunu nereden alabilirim? Bir de boyle bir sorun yasayan var mi?
Sesin kesilmesi muhtemelen ya kulaklığın kablosuz alıcısında, ya da USB portunda bir sorun olduğunu gösteriyor.
Öncelikle, farklı bir USB portuna takarak denemeya devam et. Eğer sorun tekrar ederse, kulaklığın alıcısında bir kısa devre veya arıza olabilir.
Kulaklık kablosuz alıcısını satın almak için şu adımları izleyebilirsin:
1. Resmi Web Sitesi: SteelSeries'in resmi web sitesini ziyaret ederek parça satın alabilirsin.
2. Perakende Siteleri: Amazon, Best Buy ya da Newegg gibi büyük perakende sitelerinde "Arctis 7 USB dongle" terimiyle arama yapabilirsin.
3. Teknoloji Mağazaları: Yerel elektronik veya bilgisayar mağazalarını ziyaret ederek, kulaklığın kablosuz alıcısını sipariş edebilirsin. Bozuk olabileceğini düşündüğün parçayı iade etme veya değiştirme imkanlarını sor.
4. İkinci El Pazarları: eBay veya Letgo gibi platformlarda ikinci el alıcıları bulabilirsin, fakat güvenilir satıcılardan almaya dikkat et.
Sorunu yaşayan diğer kullanıcıların deneyimleri için forumlar veya SteelSeries destek sayfasını kontrol etmekte fayda var.