ARDEN-4070 bu fiyata değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doguk4n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
  • Etiketler Etiketler
    değer mi

Doguk4n

Çalışkan
Merhaba, ben kendim uygulama üzerinden sistem toplamıştım ancak herkes o fiyata bu sistem olmaz dediler. Ben de hazır sistem aramaya başladım ama yine de bu fiyata deger mi diye sormak istedim.

İşlemciyi i7 14700F yapacağım anakartı ise B760M-K yapacağım RAM ve SSD Corsair yapacağım sıvı soğutma ise Cooler Master Masterliquid yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben kendim uygulama üzerinden sistem toplamıştım ancak herkes o fiyata bu sistem olmaz dediler. Ben de hazır sistem aramaya başladım ama yine de bu fiyata deger mi diye sormak istedim.

İşlemciyi i7 14700F yapacağım anakartı ise B760M-K yapacağım RAM ve SSD Corsair yapacağım sıvı soğutma ise Cooler Master Masterliquid yapacağım.

Özelleştirmeler yapıp alınabilir.

Özelleştirmeler yapıp alınabilir.
Amd öneriyor musunuz çevremdeki herkes intel kullanıyor araştırma yaptığımda amd çok ısınıryor diyolar.

Amd öneriyor musunuz çevremdeki herkes intel kullanıyor araştırma yaptığımda amd çok ısınıryor diyolar.
Phantom Spirit veya Assassin Spirit kullanırsın buz gibi çalışır dert değil. İntel'de üst segmenttekiler için sıvı soğutma şart oluyor, o da çok pahalıya kaçırtıyor.

AMD'nin aşırı ısındığı falan yok, kendim de kullanıyorum zaten AMD işlemci. Sadece 7800x3D gibi işlemcileri seçerseniz sıvı soğutma daha iyi olur.

AMD'nin aşırı ısındığı falan yok, kendim de kullanıyorum zaten AMD işlemci. Sadece 7800x3D gibi işlemcileri seçerseniz sıvı soğutma daha iyi olur.
sizin önerdiginiz hazır sistem iyi ama özelleştirdiğimde bütçeme göre pahalıya geliyor şu sistemde kullanılabilir mi? işlemciyi 7 8700F Yapsam?

veya şu sistem GAMING-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt