Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 11 Mayıs 2026 #1 Link: Arduino Uno R3 Robotik Kodlama Başlangıç Seti Proje Kitapçığı Alpgen Robotics - Fiyatı, Yorumları Bu set sizce nasıl ve bana kolaydan zora kadar öğretecek en iyi makine hangisi?
Link: Arduino Uno R3 Robotik Kodlama Başlangıç Seti Proje Kitapçığı Alpgen Robotics - Fiyatı, Yorumları Bu set sizce nasıl ve bana kolaydan zora kadar öğretecek en iyi makine hangisi?
L lindemann Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 131 11 Mayıs 2026 #2 Robotistan'da daha ucuza bulabilirsin.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 11 Mayıs 2026 #3 lindemann dedi: Robotistan'da daha ucuza bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öğrenim amaçlı kullanılabilecek alternatifler neler? Ben pico 2W ve Arduino Uno klonu alacağım. Biraz yol gösterirseniz sevinirim.
lindemann dedi: Robotistan'da daha ucuza bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öğrenim amaçlı kullanılabilecek alternatifler neler? Ben pico 2W ve Arduino Uno klonu alacağım. Biraz yol gösterirseniz sevinirim.
L lindemann Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 224 Beğeniler 131 11 Mayıs 2026 #4 Geraltın kılıcı dedi: Peki hocam öğrenim amaçlı kullanılabilecek alternatifler neler? Ben pico 2W ve Arduino Uno klonu alacağım. Biraz yol gösterirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İkisi de başlangıç seviyesi olarak okey. Devamı aslında ne üzerine ilerlemek istediğine ve eğitim setine bağlı. Hangi hocadan veya setten ilerlemeyi düşünüyorsun ?
Geraltın kılıcı dedi: Peki hocam öğrenim amaçlı kullanılabilecek alternatifler neler? Ben pico 2W ve Arduino Uno klonu alacağım. Biraz yol gösterirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İkisi de başlangıç seviyesi olarak okey. Devamı aslında ne üzerine ilerlemek istediğine ve eğitim setine bağlı. Hangi hocadan veya setten ilerlemeyi düşünüyorsun ?