ARGB fan kontrolcü önerisi

Bütçe
1000

Osman C

Çalışkan
Elimde 3 adet MF120 Halo ARGB fan var. Bunları kasanın önünde kullanmak istiyorum ancak bende kontrolcü olmadığı için anakarttan ARGB ve fan hızlarını kontrol edebileceğim bir kontrolcü gerekiyor. Tavsiye edeceğiniz basit ve uygun önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Elimde 3 adet MF120 Halo ARGB fan var. Bunları kasanın önünde kullanmak istiyorum ancak bende kontrolcü olmadığı için anakarttan ARGB ve fan hızlarını kontrol edebileceğim bir kontrolcü gerekiyor. Tavsiye edeceğiniz basit ve uygun önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Anakartınız markası ve modeli nedir?

Hocam alttaki üründe ARGB portuna girmesi gereken cinlerden değil mi? Yani onu kullanabilmesi için üstteki ürünede ihtiyacı olmuyor mu?

Belirtmeyi unutmuşum anakartım ASUS B650E-E, hem fan hızlarını hem de ARGB kontrollerini anakarttan ayarlayabileceğim tek bir kontrolcü istiyorum. Tavsiyelerinize göz atıyorum teşekkürler.

Belirtmeyi unutmuşum anakartım ASUS B650E-E, hem fan hızlarını hem de ARGB kontrollerini anakarttan ayarlayabileceğim tek bir kontrolcü istiyorum. Tavsiyelerinize göz atıyorum teşekkürler.

Attığım iki kontrolcüden birini alabilirsin. Kontrolcüden gelen ARGB Sync kablosunu ARGB portuna, PWM kablosunu da CHA/SYS FAN portuna takabilirsiniz.

2.gönderdiğiniz EZDIY tam aradığım ürün ancak bir şey merak ettim örnek veriyorum fan hız kontrolleri için anakartın fan girişine taktığımız giriş bütün fanları beslemeye yetecek güçte midir ya da gerekli gücü SATA'dan alıp sadece hız kontröllerini mi anakarttan alıyor olacak onu anlayamadım?

Gücü anakarttan değil, PSU'ya bağladığın SATA kablosundan alıyor. Anakart üzerinden de kontrol ediyorsun o şekilde.

Geri
Yukarı Alt