ARGB kasa önerisi

Bütçe
3000

Çözenadam41

Çalışkan
Merhaba,

Aldığım ARGB fanları anakartım desteklemediği için ARGB kontrolcü ihtiyacım oluştu.

Hazır kontrolcü alırken gider bir de kasa alırım daha estetik bir görüntü elde ederim. 3000TL bütçem var.

2 konu benim için önemli hava alış ve ARGB kontrolcü.

2 seçenek var düşündüğüm.
PHANTEKS XT PRO H-XT523P1_BK01, ATX Tempered Glass 1x120mm Fan, Siyah Kasa - inventus + ARGB kontrolcü almak.

PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus (ARGB yanında gelmekte)

Ya da mevcut kasayı tutup sadece ARGB kontrolcü almak (MSI MAG Forge 100M).

Not: Kasamdan memnunum fakat ön tarafta toz filtresi olmaması ve kablolama alanı dar olması gibi eksileri mevcut. Farklı kasa önerilerine açığım. (max 3000tl)

Değerli fikirlerinizi beklemekteyim.

MAG Forge kasaya karşı antipatim var, kalsın diyemem. Ancak Phanteks P360A kasayı önermem. G360A modelinin daha basit ve küçük hali. Bu listede Phanteks XT Pro alınabilir fakat bu kasaların ön panellerinde toz filtreleri bulunmuyor.

Daha önce gördüğüm bir kasa fakat güvendiğim YouTube kanallarında göremedim incelemesini. Bknz. Gamernexus.
Gamersnexus'un inceleme yaptığı ürünler piyasanın yüzde 10'unu oluşturuyor. Kasanın kullanıcı yorumları gayet iyi. Çok sistem önerisinde kullandım ve alan herkes memnun kaldı. Hem uygun hem de 360mm desteği gibi güzel özellikleri var.

Corsair 4000x rgb tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…