Arızalanan MSI Versa 300 Wireless farenin garanti süreci için nereye başvurulmalı?

speyersp

Üyecik
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1168272029.html

Bu fareyi kullanıyorum alalı 3 ay kadar olmadı. Oyun oynarken veya masaüstünde gezerken fark etmez takılıyor ve sanki çok yavaş hareket ettiriyormuşum gibi oluyor. Bazen de alakasız yerlere imleç ışınlanıyor neredeyse hiç hor kullanmadım. Islak mendillve vs temizlemedim ekipmanlarımı dikkat ederek kullanıyorum genelde. En hızlı arıza çıkartan ekipmanım oldu. Daha önce kullanan ve sorun yaşayan var mı? Nasıl bir mouse fark etmeden belalı bir ürün mü almışım o zaman fiyatı 900 TL idi Trendyol'dan İncehesap satıcısından kupon ile 800 TL'ye almıştım. O fiyata hem kablosuz hem beyaz hem de MSI daha ne olsun iyidir diye hiçbir şeyini araştırmadım ki zaten aldıktan sonraki gün fiyat 15.00 TL civarına çıkmıştı. Bu ürünün kutusunu falan da attım sanırım, İncehesap ile mi iletişime geçmeliyim MSI ile mi nasıl garantiye yollayacağım? Ve yine bana 1.000 TL civarı kaliteli bir Wireless mouse önerir misiniz garantiden faydalanıp olumlu sonuç alsam bile (ki hiç sanmıyorum bu güne kadarki garanti başvurularım hep kullanıcı hatası ile sonuçlandı) Bu üründen soğudum, farklı bir fareye geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…