Steam Arka plan nasıl iade edilir?

cansux 33

Uzman
Merhaba.

Bir şey yapmak istiyorum, yapmadan sizlere de sormam gerekiyor. Ben puan dükkanından arka plan satın aldım ve bu iade edilmiyor. Bu arka planı bugün satın aldığım oyunlardan gelen puanlarla aldım, o oyunu iade edersem bu satın aldığım arka planda hesabımdan silinir mi? Eğer silinecekse iade edeceğim sonrasında oyunu tekrar satın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Puan dükkanından alınan hiçbir öğe iade edilemez. Kaç saatiniz var oyunda? 2 saati geçtiyse iade edemezsiniz.

Puan dükkanından alınan hiçbir öğe iade edilemez. Kaç saatiniz var oyunda? 2 saati geçtiyse iade edemezsiniz.
Hiç indirmedim oyunu, oyunu iade edince efektte siliniyor diyorlardı onu yapmayı düşünüyorum sonrasında oyunu tekrar satın alıp gelen puanlarla başka profil arka planı almayı düşünüyorum.

Hiç indirmedim oyunu, oyunu iade edince efektte siliniyor diyorlardı onu yapmayı düşünüyorum sonrasında oyunu tekrar satın alıp gelen puanlarla başka profil arka planı almayı düşünüyorum.
Hareketli arka plan mı aldınız? 2 saat oynayınca puan dükkanındaki arka planı alınabiliyor oyunların diye biliyorum. Hiç oynamadan puan dükkanı arka planı alınamıyor olması lazım. Hareketli arka plansa oyunu iade etseniz bile gitmez. Bir daha geri iade edemezsiniz arka planı.

Hareketli arka plan mı aldınız? 2 saat oynayınca puan dükkanındaki arka planı alınabiliyor oyunların diye biliyorum. Hiç oynamadan puan dükkanı arka planı alınamıyor olması lazım.
Hareketli arka plan aldım evet ama dediğiniz durum olmadı direkt aldım.

Hareketli arka plan aldım evet ama dediğiniz durum olmadı direkt aldım.
İade edemezsiniz o zaman hiçbir şekilde. Puan dükkanından alınan öğeler iade edilemez. Oyunu iade etseniz bile o öğe kalır. Hareketli arka planları oyuna sahip olmadan da alabiliyorsunuz.

Sanki Steam puanınız eksiye düşünce iade oluyordu diye hatırlıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20260804_194929.webp
    146,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…