Merhaba, arkada Valorant açıkken Alt Tab yaptım, yayın açtım ama donuyordu, kasıyordu. Valorant'a girdiğimde FPS 10-30'lara düştü. Wallpaper Engine ayrıcalığıyla masaüstü hareketli plan da koymuştum. Bunun olma sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
Bilgisayarda oyun açık değilken yenilen RAM.
Firefox 20 tane sayfa açık değil (24) oldu şimdi şu an 6 tane sayfa açıkken 24 gösteriyor neden.
Hocam arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın, Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakın ve son olarak oyuna gireceğiniz zaman Firefox'u kapatın.
Ek bilgi olarak Firefox ayarlarında "arka planda çalışmasına izin ver " diye bir seçenek varsa da onu deaktif edin.
Hocam arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın, Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakın ve son olarak oyuna gireceğiniz zaman Firefox'u kapatın.
Ek bilgi olarak Firefox ayarlarında "arka planda çalışmasına izin ver " diye bir seçenek varsa da onu deaktif edin.
Evet,haraketli arkaplan da ram tüketir ve bence haraketli arkaplan yerine düz veya resim koyabilirsiniz
Bu arada sisteminiz nedir? Ona göre daha detaylı yardımcı olabilirim belki.
Evet, hareketli arka plan da RAM tüketir ve bence hareketli arka plan yerine düz veya resim koyabilirsiniz.
Bu arada sisteminiz nedir? Ona göre daha detaylı yardımcı olabilirim belki.