Arkadaşım okulda Allah'a söven çocuğu dövdü, ceza verirler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
  • Etiketler Etiketler
    ceza

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Arkadaşım judocu. Bu Allah'a söven çocuğu da kimse sevmiyor, sadece belalı tipler seviyor. Çocuk herkesle dalga geçiyor, sövüyor, sataşıyor, güreşmeye çalışıyor. Arkadaşım ceza alır mı? Söven çocuğun arkası var, benim arkadaşımın da arkası var.

Kınama belki.

Bu olayın unutulup gitmesi. Sürekli dile getirmeyin olayı yayılmasın iyice.
Kinama olabilir, disiplin olabilir, uzaklastirma olabilir, yalandan bir tutanak olabilir; kesin olarak nasil bir islem uygulanacagini bilemeyiz.
Öğretmenler arkadaşımı seviyor iyi, başarılı, saygılı biri olduğunu biliyorlar. Öğretmenler yardım edebilir mi? Şahitlik yapabilir mi? Ceza almasın diye.

Dinimize, Kur'an-ı Kerim kitabımıza, bizi Yaradan'a küfür edildiği zaman ben de sinir olmuyor değilim. Biz de çok karşılaştık böyle insanlarla, özellikle Hastane'de adam peygamberimize kadar bağıra bağıra küfür etmişti, güvenlik eli kolu arkasında kimse bir şey yapmamıştı adama. Böyle insanlara sırf ibret-i alem olsun diye güzel şeyler yapacaksın ki akıllanacaklar. Arkanda eğer büyük abilerin varsa sağlam bir dayağı hak ediyor. Dayak olayına karşıyım ama bazı insanlar hak ediyor. Arkadaşınızı ben şiddetle kınıyorum. Ah keşke sizin okulda olmuş olsam canını okurdum onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…