Sizlere danışmadan önce bu sistemi almayı pek mantıklı bulmuyordum ama şimdi tamamen aynı fikirdeyim. Sundukları yedekleme ya da birden fazla işletim sistemi çalıştırma gibi özellikler zaten benim de yapabildiğim şeyler. Tek öne çıkan avantajları 10 yıl garanti ve 7/24 teknik destek gibi görünüyor. Bunlar belki kurumsal çözümler veya sunucular için cazip olabilir, ancak bireysel kullanıcılar için gerçekten gereksiz derecede pahalı. Ayrıca düşük sıcaklık değerleri ve sessiz çalışma özelliklerinden bahsediyorlar ama hepimiz PC kullanıcısıyız. Ryzen 9 9950X gibi işlemciler stok halinde bile çok ısınıyor. Sıvı soğutma gibi çözümler olmadan, 1000 RPM'i geçmeyen fanlarla sıcaklıkları nasıl düşük tuttuklarını anlamadım. Sanki işlemciyi biraz kısıtlıyorlarmış gibi bir his var. Bazı videolarında test ettikleri sistemlerin 90 dereceye ulaştığını gördüm, ki bu onların vadettiği düşük sıcaklıkların çok altında. Sistem alınabilir gibi duruyor ama bir yandan da sanki biraz abartılmış bir hava seziyorum. Abartılmamış olsa bile fiyatlar o kadar yüksek ki, değip değmeyeceğinden emin olamıyorum.