Arma Reforger vs Squad

cakiiiiiii3

Uzman
Hangisini almalıyım sizce? İki oyunda görünüş ve zevk olarak iyi gibi görünüyor ama Squad bana daha iyi geliyor oyunları deneyen vs. varsa sizce hangisi daha mantıklı?

Milsime yeni başlayacaksan oynanış ve arayüz bakımından Squad daha iyi bir seçim olur. Arma reforger bu oyun türüne yabancı birisini zorlayabilir çünkü sandbox deneyim sunuyor.

Milsime yeni başlayacaksan oynanış ve arayüz bakımından Squad daha iyi bir seçim olur. Arma reforger bu oyun türüne yabancı birisini zorlayabilir çünkü sandbox deneyim sunuyor.

Bence tam tersi reforger çok daha casual ve serbest bırakırken Squad seni kısıtlıyor ya da milsime daha focus bir oyun tarzına sahip yoksa reforgerda istediğin silahı al gez istediğin rolü oyna.

Bence tam tersi reforger çok daha casual ve serbest bırakırken Squad seni kısıtlıyor ya da milsime daha focus bir oyun tarzına sahip yoksa reforgerda istediğin silahı al gez istediğin rolü oyna.
Hangisi daha iyi sizce ? izlediğim kanallar dediğinizi söylüyor Arma gerçekten askeri bir similasyon gibiymiş bazen 5 6 saat süren oyunlar oluyormuş. Squad taha planlı ve kısa sürüyormuş. Ben squad'a daha sıcak bakıyorum iyi mi sizce ?

Ama Arma'yı izledikçede gerçekten güzel duruyor diyorum oyun nedense tam bir savaş vibe'ı veriyor bana karanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…