Yakuza 81 Başarılı Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Beğeniler 1.129 Bugün 02:07 #1 Armin zamanında bayağı iyiydi. @ShadowLegion
ShadowLegion 109 Bilgin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 3.332 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 2.623 Bugün 02:13 #2 Yakuza dedi: Armin zamanında bayağı iyiydi. @ShadowLegion Genişletmek için tıkla... Hem de ne iyiydi. O zamanlar Knight Online oynarken ve antreman yaparken dinlerdim kablolu Nokia kulaklığı ile. Hey gidi.
Yakuza dedi: Armin zamanında bayağı iyiydi. @ShadowLegion Genişletmek için tıkla... Hem de ne iyiydi. O zamanlar Knight Online oynarken ve antreman yaparken dinlerdim kablolu Nokia kulaklığı ile. Hey gidi.
KS KS Yakuza 81 Başarılı Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Beğeniler 1.129 Bugün 02:30 #3 ShadowLegion dedi: Hem de ne iyiydi. O zamanlar Knight Online oynarken ve antrenman yaparken dinlerdim kablolu Nokia kulaklığı ile. Hey gidi. Genişletmek için tıkla... Dur, gerisini getirem gari. Yakuza dedi: Dur gerisini getirem gari. Genişletmek için tıkla... Yahu, EDM 2010'larda bir parlayan yıldızdı yahu. @ShadowLegion Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 03:28
ShadowLegion dedi: Hem de ne iyiydi. O zamanlar Knight Online oynarken ve antrenman yaparken dinlerdim kablolu Nokia kulaklığı ile. Hey gidi. Genişletmek için tıkla... Dur, gerisini getirem gari. Yakuza dedi: Dur gerisini getirem gari. Genişletmek için tıkla... Yahu, EDM 2010'larda bir parlayan yıldızdı yahu. @ShadowLegion
ShadowLegion 109 Bilgin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 3.332 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 2.623 Bugün 09:48 #4 @Yakuza International love ergenlik favorimdi.
D4C 109 Üstün Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.278 Çözümler 2 Beğeniler 1.024 Bugün 10:30 #5 Yakuza dedi: Dur, gerisini getirem gari. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas de Las Venturas haritasında basık neon arabamla yanlarken dinlerdim bu şarkıyı. Ne günlerdi be, Evanescence dinlerken spiderman 2 de oynardım.
Yakuza dedi: Dur, gerisini getirem gari. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas de Las Venturas haritasında basık neon arabamla yanlarken dinlerdim bu şarkıyı. Ne günlerdi be, Evanescence dinlerken spiderman 2 de oynardım.