Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 461 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 7 Nisan 2026 #1 Merhaba. Armoury Crate hâlâ kötü mü, anlatıldığı kadar hiç ilerleme olmadı mı bu yazılımda?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 7 Nisan 2026 #2 Kötü, çok ağır bilgisayarı felç eder. Cihaz Asus ise G-Helper'ı kullan.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.234 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.105 7 Nisan 2026 #3 Arayüz değişiminden önce facia bir yazılımdı. Şimdi sadece iyi bir yazılım değil, fakat epey ilerleme kaydetti demek yanlış olmaz. yusufumm07 dedi: Cihaz Asus ise G-Helper'ı kullan. Genişletmek için tıkla... G-Helper denenebilir. En iyisi o aslında. Ben de ufak tefek bug'lara sebep olmuştu. RGB kontrolünde falan. Ama denemesi bedava.
Arayüz değişiminden önce facia bir yazılımdı. Şimdi sadece iyi bir yazılım değil, fakat epey ilerleme kaydetti demek yanlış olmaz. yusufumm07 dedi: Cihaz Asus ise G-Helper'ı kullan. Genişletmek için tıkla... G-Helper denenebilir. En iyisi o aslında. Ben de ufak tefek bug'lara sebep olmuştu. RGB kontrolünde falan. Ama denemesi bedava.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Beğeniler 1.178 7 Nisan 2026 #4 Eski sistemde çoğu bileşen ASUS'tu o zamanlar yüklemiştim Armoury Crate'i, şimdi sadece klavye ASUS. Silsem mi acaba? Pek bir işe yaradığı yok.
Eski sistemde çoğu bileşen ASUS'tu o zamanlar yüklemiştim Armoury Crate'i, şimdi sadece klavye ASUS. Silsem mi acaba? Pek bir işe yaradığı yok.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 461 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 7 Nisan 2026 #5 ExellionTR dedi: Eski sistemde çoğu bileşen ASUS'tu o zamanlar yüklemiştim Armoury Crate'i, şimdi sadece klavye ASUS. Silsem mi acaba? Pek bir işe yaradığı yok. Genişletmek için tıkla... Ben silmeye çalışıyorum bende 'kaldır' yazısında kalıyor silinmedi. Eğer silebiliyorsanız silin gereksiz ısındırıyor bilgisayarı. Boşta 70 derecelere çıktığını gördüm AC sayesinde.
ExellionTR dedi: Eski sistemde çoğu bileşen ASUS'tu o zamanlar yüklemiştim Armoury Crate'i, şimdi sadece klavye ASUS. Silsem mi acaba? Pek bir işe yaradığı yok. Genişletmek için tıkla... Ben silmeye çalışıyorum bende 'kaldır' yazısında kalıyor silinmedi. Eğer silebiliyorsanız silin gereksiz ısındırıyor bilgisayarı. Boşta 70 derecelere çıktığını gördüm AC sayesinde.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Beğeniler 1.178 7 Nisan 2026 #6 Captain Skriniar dedi: Ben silmeye çalışıyorum bende 'kaldır' yazısında kalıyor silinmedi. Eğer silebiliyorsanız silin gereksiz ısındırıyor bilgisayarı. Boşta 70 derecelere çıktığını gördüm AC sayesinde. Genişletmek için tıkla... Akşam bir bakayım olmadı siler geçerim. Sisteme olan etkisini hiç kontrol etmemiştim.
Captain Skriniar dedi: Ben silmeye çalışıyorum bende 'kaldır' yazısında kalıyor silinmedi. Eğer silebiliyorsanız silin gereksiz ısındırıyor bilgisayarı. Boşta 70 derecelere çıktığını gördüm AC sayesinde. Genişletmek için tıkla... Akşam bir bakayım olmadı siler geçerim. Sisteme olan etkisini hiç kontrol etmemiştim.
plxaxd Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 68 7 Nisan 2026 #7 Armoury Crate SE kullanıyorum kulaklık icin, kullanim degerleri bu sekilde.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 461 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 7 Nisan 2026 #8 plxaxd dedi: Armoury Crate SE kullanıyorum kulaklık icin, kullanim degerleri bu sekilde. Eki Görüntüle 239185 Genişletmek için tıkla... Kullanırken sorun yok ama anlık olarak fırlıyor değerler.
plxaxd dedi: Armoury Crate SE kullanıyorum kulaklık icin, kullanim degerleri bu sekilde. Eki Görüntüle 239185 Genişletmek için tıkla... Kullanırken sorun yok ama anlık olarak fırlıyor değerler.
plxaxd Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 68 7 Nisan 2026 #9 Captain Skriniar dedi: Kullanırken sorun yok ama anlık olarak fırlıyor değerler. Genişletmek için tıkla... Hiç yasamadim aslinda, tam olarak ne yasaniyor ki?
Captain Skriniar dedi: Kullanırken sorun yok ama anlık olarak fırlıyor değerler. Genişletmek için tıkla... Hiç yasamadim aslinda, tam olarak ne yasaniyor ki?
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 461 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 7 Nisan 2026 #10 plxaxd dedi: Hiç yasamadim aslinda, tam olarak ne yasaniyor ki? Genişletmek için tıkla... Boşta olan bilgisayar durup dururken bu program yüzünden 70-75 gibi absürt derecelere çıkıyor. Onun dışında işlemci kullanımı boştayken %100 gibi değerlere çıkıyor.
plxaxd dedi: Hiç yasamadim aslinda, tam olarak ne yasaniyor ki? Genişletmek için tıkla... Boşta olan bilgisayar durup dururken bu program yüzünden 70-75 gibi absürt derecelere çıkıyor. Onun dışında işlemci kullanımı boştayken %100 gibi değerlere çıkıyor.