sinababalik

Uzman
Ne yaptıysam çözülmüyor. Tamamen kaldırıp yükledim ve bütün güncellemeleri yaptım PC'de olan. Sorunsuz kullanırken bir gün açtığımda ekran kartını göremedim.

Ekran görüntüsü 2025-12-07 194858.webp

Ne yaptıysam çözülmüyor. Tamamen kaldırıp yükledim ve bütün güncellemeleri yaptım PC'de olan. Sorunsuz kullanırken bir gün açtığımda ekran kartını göremedim.

Eki Görüntüle 208821
Muhtemelen NVİDİA ekran kartı driver güncellemesi yaptınız siz de, bende dün 591.44 e güncellediğim de ekran kartımı görmedi. Farkedince eski drivera döndüm bende şimdilik hemen düzeldi, Gpu Tweak 3 uygulaması da açılmıyor ayrıca yeni sürümde.

Armoury Crate için arkadaşın belirttiği gibi eski GPU sürücüsünü yani NVIDIA GeForge sürücüsünün 581.80 sürümünü geri yüklemeniz yahut güncelleme gelene kadar beklemeniz gerekiyor.
Muhtemelen NVİDİA ekran kartı driver güncellemesi yaptınız siz de, bende dün 591.44 e güncellediğim de ekran kartımı görmedi. Farkedince eski drivera döndüm bende şimdilik hemen düzeldi, Gpu Tweak 3 uygulaması da açılmıyor ayrıca yeni sürümde.
GPU Tweak III için GPU Tweak III'ün v2.0.6.0 sürümünü yüklerseniz, eski sürücüye dönmenize gerek kalmadan kullanıma devam edebilirsiniz.

bir önce ki sürüme dönsem sorun çözülür mü yani

nasıl dönülüyor baktım ama hani eski sürüm yükle vs göremedim
Ben de DDU kullanmadan NVİDİA'nın sitesinden indirdim temiz kurulum yaptım sorun çözüldü. İndirin yüklerken temiz kurulumu seçin 581.80 sürümünü, tekrar denetim masasından ayarlarınızı yapıcaksınız sonra tabi.

nasıl dönülüyor baktım ama hani eski sürüm yükle vs göremedim
Sağ alttan ya da başlattan aramaya NVIDIA App yazıp açtıktan sonra: Sürücüler sekmesine gelip aşağı kaydırınca geçmiş sürücüyü göreceksiniz. Sağ taraftaki üç noktaya tıklayınca "tekrar kurulum yap" yazısı çıkacak. Ona ilk tıkladığınızda sürücüyü indirecek, daha sonra bitince yine üç noktadan "tekrar kurulum yap" derseniz sürücüyü kuracaktır.
Diğer türlüNVIDIA sitesinden kartınıza uygun sürücüyü elle bulup indirmeniz lazım, o da bir seçenek tabi.
Not: İsterseniz kurulum sırasında "hızlı kurulum" yerine "özel kurulum" ile "temiz kurulum" seçeneğini de seçebilirsiniz ama iki türlü de sorun yaşatmayacaktır.
1765130358484.webp
1765130439636.webp