Mesela bu mesajları ben art arda yazdım, ikisi de bana ait. Ayrı mesajlar sonuç olarak ve ikisine de ayrı ayrı ifade bırakılması ve düzenlenmesi nasıl olurdu sizce? Birinin düzenlenme süresi geçince diğerini de düzenleyemiyoruz.
Anlıyorum. Ayırmadan olmuyorsa dediğiniz gibi.Mesajları ayırmamız gerek ki bu da gereksiz, art arda mesaj oluşması demek.
Dediğinizi anladım lakin derdim otomatik mesajı istememek değil öyle anlaşılmasın diye bir dipnot geçeyim ben.Tek çözümü otomatik mesaj birleştirmeyi devre dışı bırakmak ki mesaj kirliliğini önlemek adına art arda yazılan mesajlar otomatik olarak birleştiriliyor. Sizin hitap ettiğiniz kişi kimse atması gereken ifadeyi bırakır. Yıllardır böyle en azından. Her konuyu 1 sayfada tutmak yerine mesaj birleştirmeyerek 3 sayfaya kadar uzatabiliriz ve bu da bilgiye erişimi oldukça kısıtlar nitelikte. Bu nedenle pek mantıklı bir fikir değil.
Dediğinizi anladım lakin derdim otomatik mesajı istememek değil öyle anlaşılmasın diye bir dipnot geçeyim ben.
[...] art arda yazılan mesajlar otomatik olarak birleştiriliyor.
Peki mesajlar birleştirildiğinde ya da birleştirme önce son yazılan mesaj 'bildirim' kısmında gösteriliyor mu? Yoksa konuya mesaj bırakan ya da abone olan kişiler son eklenen mesajdan haberdar olmuyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.