Planlanmıyor Artık anonim konu açma özelliği gelsin

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

seeraddar

Deneyimli
"Zaten ismin gerçek ismim değilse anonimsin" hayır, değilim! Sonuç olarak burada aktif olunca, belirli bir süre konu açınca insanlar profilini/ismini görünce az biraz tanıyor. Neredeyse herkesin açma ihtiyacı duyup açmadığı konular vardır.

"Troll yapılır" moderatörler süs mü? Konuları açarken boşuna mı onaylanmasını bekliyoruz? Burada moderatörler olacak nitelikteki bir adam troll konuyu rahatça anlayabilir diye düşünüyorum.

Mesela forumu aktif kullanan biri ben zorbalığa uğruyorum, iş hayatımda zorbalanıyorum, vesaire böyle çokça konu var insanı açarken rahatsız ettirecek.

Belirli sayıda mesaj ve belirli bir süre üye olunması şartı koyulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -40 Eksi
Belirli sayıda mesaj ve belirli bir süre üye olunması şartı koyulabilir.

Bu şekilde olursa kabul edilebilir. En az 1000 mesaj gibi, yoksa sürekli troll için "geç ereksiyon oluyorum, mastürbasyon yetmiyor" gibi saçma sapan konular açılır. Bunun dışında kabul edilemez, şartlar da katı olmalı bu özellik için. Hatta 1000 mesaj bile yetersiz, en az 2000 falan olmalı.

Son düzenleme:
Rahatsız ediyorsa seni konu açmak, konu açma. Bu kadar basit. Eksiledim.

Rahatsız ediyorsa seni konu açmak, konu açma. Bu kadar basit. Eksiledim.

Beni rahatsız ettiren bir şey yok, idrak edemiyorsunuz. Verdiğim sosyal sorunlardan da hiçbirini yaşamıyorum. İstediğim konuyu açarım, ben bundan çekinmem. Tek taraflı bakmak yerine veya cidden anlamaya çalışsanız ne dediğimi anlarsınız.

Imkansiz bir şey bu. Recep Baltaş'ın yesil siteyi sirtladigi gunlerde kisa bir sure modluk yapmistim. Normalde dahi zor yapilan bir is. Bir de anonim mesajlar girerse icinden cikilmaz. Reklam botundan, siyasi trolunden gecilmez hale gelir. Eksi sozluge doner ortam. Modlar yagacak binlerce baslikla ugrasamaz zaten.

Geri
Yukarı Alt