Arthur Morgan editim nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan w1llard
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 707
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Selam, her tarzda edit yapıyorum, yani deniyorum.
Şöyle edit yaptım. Sizce güzel mi?

Ek olarakta Streamble linki bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak da streamble linki bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yazılara belki biraz dropshadow belki biraz da deepglow gidermiş hocam. Bir de çok hafif bir CC ekleseniz 10 numara edit gerçekten. Elinize sağlık.

TikTok'a at bu editleri, Instagram'da harcanırsın.

Yazılara belki biraz dropshadow belki biraz da deepglow gider miş hocam. Bir de çok hafif bir CC ekleseniz 10 numara edit gerçekten. Elinize sağlık.

Hocam ikisi de var zaten, galiba biraz az olmuş. CC vardı fakat ilk sahneyi piksel gösterdiğinden dolayı diğer kliplere ekledim. Teşekkürler, önerileriniz içinde teşekkürler hocam.

TikTok'a at bu editleri, Instagram'da harcanırsın.
Hocam Tiktok'da zaten takipçi varda, İnstagram'da yok maalesef, orada tutturmaya çalışıyorum. :D

Hocam ikisi de var zaten, galiba biraz az olmuş. CC vardı fakat ilk sahneyi piksel gösterdiğinden dolayı diğer kliplere ekledim. Teşekkürler, önerileriniz içinde teşekkürler hocam.

Hocam sonradan aklıma geldi bir de sondaki videolarda Zoom in/out olayında keyframeleri videonun daha sağına doğru koyarsanız daha güzel gözüküyor. Belki biliyorsunuzdur zaten ama öyle yapsanız daha hoş olurmuş. Yine de elinize sağlık.

1720635194425.webp

Çok güzel hocam, elinize sağlık.

Hocam sonradan aklıma geldi bir de sondaki videolarda Zoom in/out olayında keyframeleri videonun daha sağına doğru koyarsanız daha güzel gözüküyor. Belki biliyorsunuzdur zaten ama öyle yapsanız daha hoş olurmuş. Yine de elinize sağlık.

Eki Görüntüle 64293
Evet hocam, birkaç yerde öyle yaptım, gerçektende güzel oldu. Teşekkürler hocamm, tavsiyeleriniz içinde ayrı teşekkürlerr..

Sağ ol Charles...

Çok güzel hocam, elinize sağlık.
Teşekkürler, beğenmenize sevindim..

Instagram'da bu tarz edit maalesef tutmaz, daha çok geçişli yapman gerek.
Geçişli derken nasıl birşey hocam.
Şöyle birşey mi demek istediniz?

Hocam böyle editler çok uğraştırıyor, üşeniyorum. :D
(bana ait bu arada)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt