Corizeo

Yetkin
Makaleler
1
Bu entegrasyon ilk defa 16 Mayıs'ta PC'ye çıkacak Ghost of Tsushima ile geliyor. Hiç PlayStation'ınınız olmasa bile PC'den PlayStation hesabı açıp kupa kasmaya başlayabileceksiniz.

Ayrıca başarımların yanında da oyunda PlayStation Overlayi açabileceksiniz, burada da profilinizi, arkadaşlarınızı ve başarımlarınızı görebileceksiniz.

PlayStation'ın PC'ye bu kadar önem vermesi sevindirici cidden.

Detaylar: Ghost of Tsushima Director’s Cut PC cross-play and system requirements revealed

1713357757831.webp

Son düzenleme:
Çok saçma değil mi mesela PS5 de trainer yok ama PC de var hile açıp hızlıca kupa kasılır.
Anladığım kadarıyla PC'de kazanılan kupalar, PlayStation tarafını etkilemeyecek istatistik vb. açısından ama tam emin değilim.

Konsol oyunları giderek "exclusive" yapılarından ödün veriyor. Bunun bir noktada satışlara yansıması olur.
Vermeleri lazım zaten, herkes istediği platformda istediği oyunu oynayabilmeli. Ayrıca bu şekilde daha çok gelir elde etmiş oluyorlar daha fazla kişiye eriştiklerinden.

Ben de aynı düşünüyorum ama konsol taparlar için hoş olmadı...
Konsol devri zaten 2020'de bitmeye başlamıştı. Artık kimse online oynamak için para vermeye meraklı değil ve exclusive olayları için konsol alma dönemi biteli baya oluyor. Exclusive için alınacak tek konsol Nintendo ve onlar yıllar önce exclusivelerini asla bilgisayarlarda yayınlamayacaklarını belirttiler. Yeni çıkacak PS ve Xbox cihazları hiç çıkmasın daha iyi, alacak yok. Zaten Xbox oyunlarını hem PC hem de Xbox'a çıkarıyor.

Konsol oyunları giderek "exclusive" yapılarından ödün veriyor. Bunun bir noktada satışlara yansıması olur.
Konsol tarafı gelirlerinin çoğunu konsol satışlarından ziyade oyun satışlarından elde ediyor. Oyuncu oyunu konsoldan almaz ise bilgisayardan alacak Sony için değişen bir şey yok aslında daha büyük bir pazara açılıyorlar aksine gelirleri benim fikrimce daha da çok artacak. Aynı zamanda eklemek isterim ki bu iş Microsoft ile arasındaki rekabeti arttıracak bu da kesinlikle bizim için olumlu bir durum. Bir işte rekabet varsa o işte yarar her zaman alıcı tarafındadır.