Artisan mouse pad nereden alınabilir?

Eren snay

Çalışkan
Merhaba, başlıkta yazdıgım gibi almak istiyorum ama resmi sitede Türkiye yok. Gönderim saglanmıyor mu anlamadım. Klassegear Longten kullanıyordum, 2 3 ay dayanmadı, aşındı. Yıkadım bir fark olmadı, daha iyi dayanacak ve iyi bir mouse pad arıyorum. Hybrid kullanabiliyorum sadece, Spirith of Aim Pro düşünüyorum ama alabilirsem Artisan alacagım. İkinci el almak istemiyorum. Meyer gaming satıyor sadece, onda da stok sıkıntısı var. Nasıl alabilirim çözemedim. Çok fazla bir mouse pad deneyimim yok, klassegear öncesinde QCK kullandım, o Control'dü. Birkaç ay kullandıktan sonra bıraktım. Mouse pad önerisi yapan olursa da sevinirim. Spirith of Aim Pro alacagım gibi duruyor stok sıkıntısı yüzünden. Ama alabilirsem kesinlikle Artisan istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçenizi bilmiyorum ama Meyer'de sadece artisan FX Hien var, o da hybrid bir pad zaten. İsteğinize göre aslında, hatta FX Hien hybrid olarak piyasadaki en iyi seçeneklerden biri.

Bütçenizi bilmiyorum ama Meyer'de sadece artisan FX hien var, o da hybrid bir pad zaten. İsteğinize göre aslında, hatta FX hien hybrid olarak piyasadaki en iyi seçeneklerden biri.

O modeli soft degil, ben soft istiyorum. ayrıca boyutu da bayagı küçük.

Hepsiburada’da satılıyor, ben de oradan almıştım. Xsoft çok fazla kontrol sağlıyor fakat ben beğenmemiştim; ağır geliyordu. Bir de sigara içiyorsanız Xsoft en ufak kül veya dumanda bile yanabiliyor. Ancak hissiyat olarak iyi.

200 eDPI altında oynuyorsanız Soft tercih edin. 200 ve üzerindeyse Xsoft size daha iyi gelebilir. Tabii burada DPI da önemli. 400 DPI kullanıyorsanız Xsoft size uygun olmayacaktır.

Link atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…