Krmm

Üstün
Normalde TYPE-99 XSOFT alacaktım en kontrollüsü olduğu için fakat adamlar bu modelin XSOFT olanını getirmemiş. Zero olanın ise XSOFT u var. Bu noktada nasıl bir tercih yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde TYPE-99 xsoft alacaktım en kontrollüsü olduğu için fakat adamlar bu modelin xsoft olanını getirmemiş. Zero olanın ise xsoft u var. Bu noktada nasıl bir tercih yapmalıyım sizce?

Zero daha hybrid yapıda type 99'ın midine bakma bile ama type 99'un softu Zero'nun xsoft olanından yine yavaş.

Zero daha hibrit yapıda Type 99'un midine bakma bile ama Type 99'un softu Zero'nun XSoft olanından yine yavaş.

Hocam çok kararsız kaldım ya, kurtar beni bu durumdan rica ediyorum. 2 gündür sipariş geçemedim gitti. Kontrol açısından Type 99 alasım geliyor fakat yumuşaklık açısından da Zero alasım geliyor XSoft olduğu için. CS2, PUBG falan oynuyorum. Bu arada geçen sene Zero Soft kullanıyordum. Bayağı iyi oynuyordum yani bununla. Tek pişmanlığım bu mousepad'in XSoft olanını almayışımdı. Şu an aslında Zero olanı almak benim için güvenli bir seçenek gibi duruyor. Çünkü zaten iyi oynuyordum bununla. Bir artısı da XSoft olanı stoklarda olduğu için yumuşaklık olarak da tatmin edecek beni. Yani iki türlü artısı var Zero'nun. Fakat diğer yandan da Type 99'u çok merak ediyorum. Acaba CS2 için falan daha mı iyi olur diye sorguluyorum. Bunun da tek sıkıntısı maalesef XSoft yok işte. Soft olanını getirmişler. Allah için bana bir yardımcı ol, beynim yandı karar verememekten.:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok kararsız kaldım ya, kurtar beni bu durumdan rica ediyorum. 2 gündür sipariş geçemedim gitti. Kontrol açısından Type 99 alasım geliyor fakat yumuşaklık açısından da Zero alasım geliyor XSoft olduğu için. CS2, PUBG falan oynuyorum. Bu arada geçen sene Zero Soft kullanıyordum. Bayağı iyi oynuyordum yani bununla. Tek pişmanlığım bu mousepad'in XSoft olanını almayışımdı. Şu an aslında Zero olanı almak benim için güvenli bir seçenek gibi duruyor. Çünkü zaten iyi oynuyordum bununla. Bir artısı da XSoft olanı stoklarda olduğu için yumuşaklık olarak da tatmin edecek beni. Yani iki türlü artısı var Zero'nun. Fakat diğer yandan da Type 99'u çok merak ediyorum. Acaba CS2 için falan daha mı iyi olur diye sorguluyorum. Bunun da tek sıkıntısı maalesef XSoft yok işte. Soft olanını getirmişler. Allah için bana bir yardımcı ol, beynim yandı karar verememekten.:D

Şöyle söyleyeyim Zero softu beğendiysen Zero xsoft senin için en güvenli liman type 99 çamur kalıyor çünkü yanında bende hayato otsu soft var type 99 senin için biraz macera gibi kalıyor bu senaryo da fakat CS2 için diyorsan type 99 da seni daha fazla eder düşük sens de oynuyorsan cross durumlarında type 99 daha iyi fakat ben senin yerinde olsam macera aramaz Zero alırdım.