Steam Aseprite 7,34 USD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 113
  • Etiketler Etiketler
    aseprite

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Sektör standardı bir pixel art yazılımı. Tek seferlik ödeme ile premium bir yazılıma sahip oluyorsunuz. Pixel illüstrasyonların yanında animasyonlar da yapabilirsiniz.
Eğer pixel art ile ilgileniyorsanız kesinlikle alın. Düşünmeyin bile. İlgilenmiyorsanız ama "şöyle arada can sıkıntımı gidereyim, bir iki görsel bir şey üreteyim, arada paylaşırım" falan diyorsanız da alın. Bir bakmışsınız aşağıdaki yorumdaki kişi gibi olmuşsunuz:

Alındı. Kütüphanede kalsın, zararı yok. Canım sıkıldığında, kafam estikçe pixel art yaparım 16x16'lık.

Ohhh zamanında 2 dolara çekmiştim mutluyum Mükemmel bir uygulama yalnız belirtmek isterim. Hem baya popüler uygulama olduğu için videosu da çok.

Çok iyi olmasam da arada yapıyorum. İlgisi olan varsa öneririm

Program açık kaynak bu arada, eğer para vermek istemiyorsanız ve üşenmezseniz build edip kullanabilirsiniz.
Evet. Sadece otomatik güncelleme desteği ve build etmeye üşendiğim için aldım ben. Konfor için yani... Tabii isteyen build de edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…