Asfaltta sürmek için 10.000 TL ve 15.000 TL'ye için bisiklet önerisi

Honda CRX

Uzman
Yer
Ankara
Merhabalar ben bir bisiklet almak istiyorum. Boyum 1,60 ancak her sene uzuyor ve seneye 170 civarı olur,. Asfalt için nasıl bir bisiklet almalıyım? 10k ve 15k için ayrı ayrı model önerebilir misiniz? Ve alırken hangi detaylara bakmam gerek? Yardım edenlere Allah razı olsun.

Her gun yol yapacaksan ve gidecegin yollar duzgunse yol bisikleti tercih edebilirsin ama konforsuz olacaktir.
Mtb tercih edersen her yolda surebilirsin ama Total hizin yol bisikletine gore az olacaktir, konforuda yol bisikletine gore oldukca fazla olur.
Bence boyunuzuda dusunursek s beden veya ucu ucuna kurtariyorsa m meden 29 olmadi en az 27,5 jant bir mtb tercih edilebilir.

Rockrider ST120 nasıldır?

Rockrider ST120 nasıldır?

Temiz alirsaniz uzmez diye dusunuyorum hocam, uzun sure ST520 kullanmis birisi olarak Decathlon modelleri dusuk butcede tercih edilebilir.
Alirken gobeklere, masaya, aynakola, jantlara ve butun disli elemanlarina iyi dikkat edin. Ek olarak da ornegin sadece zinciri kopuk bir ilan buldunuz, eger uzun sureler ayni disli, zincir ve aynakol yapragiyla yol yapildiysa yeni alacaginiz bir zincir saglikli calismayacaktir ve butun bu 3luyu degistirmeniz gerekecektir.
Ben zinciri ornek verdim ama diger komponentlerde benzer.
Frenler uzmez ama bisikleti aldiktan sonra butceniz kalirsa hidrolik diskle degistirmek daha saglikli olabilir ancak cok cok iyi ayarlanmis bir mekanik diskte hidroligi aratmayacaktir.

24kya sıfır alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…